Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2016A 136-a zi de concurs a apartinut marilor decizii. Concurentii MPFM5 au asteptat cu nerabdare deciziile luate inca de duminica de cei patru jurati. Zece dintre competitori au plecat la munte! Ce planuri au cei ramasi acasa? Ramasi singuri acasa, cei trei baieti si-au facut planul dupa care vor face curat. Cum se simte atmosfera din casa dupa plecarea excursionistilor la munte? Aflati azi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Impartirea cumparaturilor provoaca razboi intre fete? Cele mai proaspete peripetii montane. Primele imagini de la munte!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Aseara, Natasa a primit un cadou emotionant din partea celor dragi in urma caruia obrajii i s-au umplut de lacrimi: „Chiar daca afisez o tarie, uneori clachez si eu.”

Mirajul camerei speciale a atras privirile competitorilor timp de doua saptamani. Actiunile fetelor au fost intens dezbatute atat duminica de cei patru invitati, dar si inainte cu cateva zile chiar de proprii parteneri. Doamna Virginica a fost chinuita de pofta cu gandul la bucatele cu care fetele se desfatau in camera speciala: „Mi-a fost foarte pofta atunci cand Lavinia a venit in living i se lauda cat de bun e un preparat. Mi se inchideau ploapele si ma dureau genunghii asa de pofta imi era!”

Mihaela: „Nu am avut nicio obiectie la ce a spus doamna Dana pentru ca nu m-am simtit. Nu am facut comanda de ceva ce nu am mancat. Am comandat ceea ce mi-am dorit sa mananc, mai exact fructe de mare si peste datorita faptului ca vin de la mare si astea imi plac foarte mult. Eu acasa mananc foarte mult peste. Daca facem o comparatie intre prima saptamana si cea de a doua diferenta este semnificativa.”

Liliana despre actiunile din camera speciala: „Nu stie taranul ce-i sofranul!”

Valentina: „Liliana una zice pe materialul video si alta zice in direct. Se tem ca raman fara banii din Marele Premiu?”

Natasa: „Cu cat pretul bucatelor crestea, cu atat mai mult se bucura Lavinia!”

Luiza: „Eu si sotul meu ne-am casatorit dupa mai putin de patru luni de relatie! Iti poti pierde fiul atunci cand dragostea este exagerata!”

Stefan, fostul concurent: „Emilia si-a facut cont fals de facebook si va veni cu lectia invatata!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: