Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2013Astazi, de la ora 11:10, aflati ce controverse au starnit intrebarile lui Dragos, ce cred anumiti concurenti despre evoluatia relatiei dintre Cornelia si Dragos, ce presupuneri a facut Razvan cu privire la Dragos si Cornelia, dar si ce reactii au declansat afirmatiile doamnei Cristina la adresa Florentinei! Incepand cu ora 14:00, aflati ce neintelegeri au avut Cornelia si Dragos, ce declaratii a facut Maricel cu privire la evenimentele din Bulgaria, care au fost reactiile Lorenei in urma acuzatiilor lui Maricel, dar si care au fost ofurile lui George!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2013, de la ora 11:10 si ora 14:00: Astazi, a fost randul lui George sa adreseze intrebari celorlalti concurenti. O intrebare mai acida a fost adresata Corneliei, de la care a dorit sa afle, ce o preocupa pe ea mai mult: relatia ei sau Lorena? Pornind de la o intrebare adresata lui Alin s-a ajuns la faptul ca acesta si George au fost martorii unui eveniment care ar putea afecta imaginea unui concurent.

Dragos s-a simtit ca el ar fi cel vizat, dar George nu a dorit sa spuna mai multe. Pana la urma, tot Dragos a povestit ca este vorba despre faptul ca intr-o seara el s-a urcat pe gard si a vorbit cu o fata care a dorit sa-l vada. Florentina a fost intrigata de unele intrebari adresate de George, ceea ce a facut-o sa spuna despre el ca in competitia aceasta a vorbit de multe ori prostii.

A avut loc o discutie in contradictoriu intre Cristina si Dragos, deoarece ea a simtit ca acesta a dorit sa o provoace in momentul in care i-a adresat lui Cosmin o intrebare referitoare la mama ei. Cristinei i se pare ca Dragos este prea curios in ceea ce ii priveste pe ceilalti.

In emisiunea de dupa-amiaza, Razvan i-a oferit mamei sale un buchet de flori in prima pauza de publicitate. Deasemenea, i-a oferit si Dianei, o telespectatoare nevazatoare din public, un buchet de flori si un cadou. Dar ceea ce a atras atentia mai mult a fost trandafirul pe care i l-a oferit Elenei, fata care s-a aratat interesata de el. Robert, un sustinator care o simpatizeaza pe Florentina, i-a oferit acesteia un buchet de flori.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

153 Comentarii

  1. @Aura, cred ca suferi de mania persecutiei, sincer. Nimeni nu te-a jignit! Si ti s-au cerut si scuze, chiar daca nu ai fost jignita! A fost o confuzie, somebody credea ca pe sustinatoarea (din gradena emisiunii) care a luat-o pe Lorena la rost ca saruta mana lui George o cheama Aura. Si somebody si zincabeiu ti-au spus ca nu sunt de acord cu tine, in sensul ca sarutatul mainii barbatului de catre o femeie ar fi un gest musulman exclusiv! Si ca Lorena il face ca sa castige bunavointa producatorului turc. Tu nu ai de unde sti de ce face Lorena gestul asta, dar nu asta este important aici. Important este ca tu crezi ca cine nu e de acord cu tine, este obligatoriu fan Lorena si binenteles rau intentionat si/sau batut in cap ( deci tu esti cea care jigneste, subliminal)! Uite ca te inseli! Si eu pup mana barbatului meu, in pat, pe strada, oriunde am chef si nu mi se pare deloc tabu, nu sunt musulmana si nu sunt nici fan Lorena, :P! Si apropo, nu au fost de acord cu tine decat cei care urmaresc cu tot dinadinsul sa ii gaseasca bube in cap Lorenei, desi cea cu bubele e Andreea, :D. Generalizezi apoi, ca vai, vai, vai, ce urat se poarta fanii Lorenei si ce agresivi sunt, deci… prin urmare ce rea e Lorena, :P.
    PS.1 De cand a fi musulman, cu ghilimele sau fara, este o jignire?!
    PS.2 Ar trebui sa ne fie ciuda ca o votezi tu pe Cordelia, lol?! Ai fost maxima, 😀 😀 😀

  2. @somebody iar m-a mancat tastatura sa ma bag in conversatiile tale, o sa creada lumea ca suntem una si aceeasi persoana, sau ca ai tu personalitati multiple, :D. Sper ca nu te superi ca intervin, nu o fac sa te apar neaparat (nu ai tu nevoie de ajutorul meu sau al altcuiva) ci pentru ca imi placi mult si cred ca suntem si de varste apropiate (35). Desi imi plac si alti useri de aici (sunt multi, si chiar nu vreau sa ii enumar, poate as omite pe cineva), cred ca tu esti cea mai apropiata de felul meu, :). Pupici tuturor userilor inteligenti si amuzanti!

  3. Dya, esti o draguta … ce-as mai vrea eu sa fiu de varsta ta 😛 … Acum 11 ani eram. dar, ca sa nu te simti singurica pe aici, afla ca ma simt mai tanara ca tine :)) Cred, totusi, ca ar trebui sa ne prefacem ca nu vedem postarile de care amintesti, ii dam aripi, vorba reclamei… A inceput, deja, sa se creada inteligenta, importanta, etc… Daca nu-i mai arspundem se „stinge” singura, ca doar n-o tine „slujba” ca popa, pentru un singur enorias surd ! Cred ca are orgasme cand i se pare ca e persecutata… Sa ne vedem de treaba, zic … 😉

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *