Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2013Astazi, de la ora 11:10, aflati ce controverse au starnit intrebarile lui Dragos, ce cred anumiti concurenti despre evoluatia relatiei dintre Cornelia si Dragos, ce presupuneri a facut Razvan cu privire la Dragos si Cornelia, dar si ce reactii au declansat afirmatiile doamnei Cristina la adresa Florentinei! Incepand cu ora 14:00, aflati ce neintelegeri au avut Cornelia si Dragos, ce declaratii a facut Maricel cu privire la evenimentele din Bulgaria, care au fost reactiile Lorenei in urma acuzatiilor lui Maricel, dar si care au fost ofurile lui George!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iulie 2013, de la ora 11:10 si ora 14:00: Astazi, a fost randul lui George sa adreseze intrebari celorlalti concurenti. O intrebare mai acida a fost adresata Corneliei, de la care a dorit sa afle, ce o preocupa pe ea mai mult: relatia ei sau Lorena? Pornind de la o intrebare adresata lui Alin s-a ajuns la faptul ca acesta si George au fost martorii unui eveniment care ar putea afecta imaginea unui concurent.

Dragos s-a simtit ca el ar fi cel vizat, dar George nu a dorit sa spuna mai multe. Pana la urma, tot Dragos a povestit ca este vorba despre faptul ca intr-o seara el s-a urcat pe gard si a vorbit cu o fata care a dorit sa-l vada. Florentina a fost intrigata de unele intrebari adresate de George, ceea ce a facut-o sa spuna despre el ca in competitia aceasta a vorbit de multe ori prostii.

A avut loc o discutie in contradictoriu intre Cristina si Dragos, deoarece ea a simtit ca acesta a dorit sa o provoace in momentul in care i-a adresat lui Cosmin o intrebare referitoare la mama ei. Cristinei i se pare ca Dragos este prea curios in ceea ce ii priveste pe ceilalti.

In emisiunea de dupa-amiaza, Razvan i-a oferit mamei sale un buchet de flori in prima pauza de publicitate. Deasemenea, i-a oferit si Dianei, o telespectatoare nevazatoare din public, un buchet de flori si un cadou. Dar ceea ce a atras atentia mai mult a fost trandafirul pe care i l-a oferit Elenei, fata care s-a aratat interesata de el. Robert, un sustinator care o simpatizeaza pe Florentina, i-a oferit acesteia un buchet de flori.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: