Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2014Cursa pentru castigarea masinii a intrat in linie dreapta! Cat de pregatiti sunt cei care se afla in cursa pentru castigarea masinii? Descoperiti ce impresii au impartasit concurentii despre ultima proba din cursa spre castigarea autoturismului, dar si care a fost marul discordiei in ultimul conflict dintre Raymond si Constantina, astazi, de la ora 12:00! In timpul Finalei Saptamanale a parasit competitia, iar astazi revine in emisiune! Descoperiti ce are de spus Florina si cu ce ganduri vine aceasta, dar si ce alte probleme de cuplu au mai intervenit intre Ray si partenera ei, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: In primul material s-au aratat care au fost reactiile concurentilor dupa ce au aflat cum va decurge ultima proba, cea care va stabili castigatorul masinii. Andrei este de parere ca ultima proba este una ce va pune la incercare vointa tuturor si va arata ca daca iti doresti ceva cu adevarat, vei obtine.
Bunica lui Alin spera ca nepotul ei va reusi pana la urma sa-si gaseasca aleasa in casa. Raymond a fost criticat de mama lui pentru atitudinea afisata de el fata de ceilalti concurenti. Aceasta i-a reprosat fiului ca s-a schimbat, iar ce de afara si-au schimbat parerea despre el din cauza certurilor pe care concurentul le-a avut cu ceilalti. Nu doar mama lui i-a reprosat, ci si partenera, care a afirmat ca nu il mai recunoaste si nu mai este cel de la inceputul competitiei: „Eu am incercat mereu sa il scot pe Ray din starile negative prin care a trecut, dar nu mai am rabdare!

Florina a venit in emisiune si a declarat ca a fost o lasa pentru ca nu a spus tot ce a gandit si a simtit atunci cand a fost in concurs. In interviul dat in Camera Confesiunilor, inainte de plecare ea a confirmat ca este atrasa de Viorel, dar a ezitat sa marturiseasca, de teama unui refuz: „L-am placut pe Viorel de la inceput, dar Laur a fost cu un pas inaintea lui! Acum ma gandesc doar la el, nu imi mai doresc alt barbat!

Dupa o discutie in contradictoriu pe dulapul ramas de la Florina, Grigore i-a reprosat Oanei ca este egoista si ca il trateaza cu superioritate. Constantina i-a reprosat iubitului ei lipsa de atentie si de romantism fata de ea, iar acesta a sustinut ca mai mult de atat nu ii poate oferi nimic.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: