Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2016Odinioara erau apropiate. Acum, una dintre ele a nominalizat-o pe cealalta. In timp ce Adriana numara zilele pana la finalul sezonului 5, Emilia se teme ca eliminarile o vor impiedica sa ajunga in Dubai. Ce a dus la destramarea prieteniei? Mirajul tabloului final sau lupta pentru masina? Lacrimi de emotie au inundat obrajii competitorilor in a treia zi a saptamanii in curs, insa ce vraji s-au mai facut pe taramul culinar? Descoperiti mai multe incepand cu ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nicolae: „Nu imi inchipuiam ca Adriana o sa ajunga sa ma jigneasca! Mi-as dori sa discutam mai putin cu ei saptamana aceasta pentru ca daca printr-un miracol iubita mea va scapa de la eliminare se va spune ca datorita lor s-a intamplat acest lucru.”

Adriana: „Pana acum m-am abtinut din respect pentru Nicolae, dar nu mai suport obrazniciile iubitei lui. Nicolae nu este naiv, ci smecher!” Sora lui Valentin: „Emilia mi-a acuzat fratele ca a format un cuplu pentru cadouri.”

Discordia a patruns in randul fetelor. Loredana: „Unele fete se dau deranjate de galagie in timpul zilei, dar se hlizesc pana la trei dimeanta!”

Sfat pentru Natasa din partea sustinatoarei care ieri a sunat si a spus ca ii lasa averea: „Nu mai lua apararea nimanui, pentru ca nimeni nu este interesat de tine!”

Constantin: „Natasa este singura ca in finala nu poate sa ajunga, de aceea este prietena cu Adriana! Scrisoarea doamnei care le ofera mostenirea confirma multe alte materiale dintre ea si pritenele ei.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: