Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2015Dispute cumplite au cutremurat din temelii casa in a 75-a zi. Putin dupa ora 16:00 actiuni controversate au fost explicate. Cand inima cere nici muntii nu ii pot sta in cale. Cuvinte spuse din inima au dezlantuit un torent de lacrimi ce cu greu s-a oprit. 76 de zile s-au scurs de cand concurentii MPFM5 paseau pe drumul iubirii plin de speranta, iar rivalitatile sunt mai aprige ca niciodata! Cei ce odinioara isi jurau prietenie vesnica au devenit rivali necrutatori! Rafuiala verzei uitate in dulap! Care va fi deznodamantul confruntarilor, aflati astazi, de la 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: O portie de varza uitata in dulap a declansat o furtuna de reprosuri. Emilia: „Loredana ne fixeaza mereu cu privirea pe mine si pe Nicolae.” Loredana: „Emilia s-a imprietenit cu Adriana pentru ca il place pe Valentin. Si-a schimbat atitudinea fata de noi de cand primeste cadouri.”

O disputa aprinsa a avut loc ieri, in direct. Pe drumul dintre cele doua case spiritele s-au incins din nou. Eduard: „Am avut o izbucnire de moment, dar Valentin continua sa ma denigreze! In casa au fost baieti mult mai agresivi decat mine!” Adriana: „Nimeni nu s-a legat de trecutul lui Eduard, dar el se foloseste de asta pentru a se victimiza!”

Valentin: „Comportamentul si fizicul lui Eduard l-au ajutat sa-i manipuleze pe cei din jur.” Pentru prima data in acest sezon mama lui Valentin a intervenit telefonic, in direct: „Baiatul meu sta mereu cu frica in suflet, este jignit in permanenta!”

Fetele si mamele sustina ca Liliana are inca sentimente pentru fostul iubit. Crina: „Liliana a venit in competitie pentru a-i arata fostul iubit ca mai are sentimente pentru el!” Luiza: „La toate petrecerile care au fost, cand aude o melodie lenta, Liliana plange in hohote. Nu ar fi fost atat de dezinvolta daca nu ar fi fost protejata.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: