Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, veti afla in ce relatii mai sunt Lorena, Madalina si Cornelia? Ce reprosuri si-au facut reciproc Elena, Razvan si Florentina? Ce disputa a izbucnit intre Andreea si Florentina? Ce se intampla in cuplul Andreea – Alin? Formeaza sau nu un cuplu Stefania si George?In emisiune Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 14:00, aflati ce probleme au fost intre Andreea si Alin, ce presupuneri si scenarii si-au facut concurentii inainte de Gala Saptamanii, ce impresii au schimbat cuplurile despre cele patru ispite prezente la Gala, dar si ce schimb de replici a avut loc intre Lorena si Maricel! Tot astazi, se vor deschide plicurile cu rezultatele voturilor primite din partea telespectatorilor.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2012, de la ora 11:50:Florentina a afirmat ca Lorena si Maricel nu si-ar dori cu adevarat sa plece din competitie.Mai mai multi concurenti au anumite nemultumiri la adresa lui Maricel si Lorenei. Cei doi se pare ca nu isi mai doresc sa paraseasca competitia. Cornelia este suparata si a afirmat ca a gresit pentru ca s-a coborat la nivelul lui Maricel.Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2012, de la ora 14:00:Mai multi concurenti cred ca Florentina a doriat sa faca valva, crezand ca lenjeria lasata la baie apartine Lorenei. Lorena spune ca atata timp cat baietii nu se leaga de Maricel, nici el nu spune nimic despre acestia.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete:, , , , , , , , , ,
loading...

Lasa o parere

44 Comentarii

  1. imi place cristina si cosmin . va iubesc.

  2. Nu stiu cat de corecte au fost voturile da cum i.a cazut fata lui george cand a auzit numele lui marcel cu cateva secunde mai inainte radea cand mirela a anuntat k din nuo nu au o mama a saptamanii se vedea deja pe primul loc asa k regie neregie am murit de ras cand am auzit k marcel e pe primul loc efectiv l.i s.au strambat mutrele multora de virgil nu mai zic e de.a dreptul penibil nu.si poate stapani rautatea vrea respect da ce el respecta pe cineva se da cum bate vantul oricum sustin lorena si maricel razvan florin bunica care este o femeie super tuturor multa bafta

  3. Ce tot spune lumea k maricel e violent ce,a facut frate asa vb el da altii nu sunt violenti sau n.au fost cat de cocos se da dragos cand are ocazia lui ii ieste ciuda k lorena nu vede sau dc vede k ceilalti sunt cum sunt nu se retrage sa fc gesturi frumoase ptr ei si barfitoarea de florentina care nu mai inceteaza cu rautatile nu are cu ce sa iasa in evidenta si altceva ce sa fc si ea rusine sa plece acasa nu e zi sa nu comenteze ea la adresa altora

  4. ma uit zilnic la voi…dar nu ma suport…mie dor de doamna MARIOARA cu baiatul ei Adrian care a fost educat si crescut foarte bine….voi fitoaselor sunteti cu capu in norii baietii nu mai zic….stima pentru baiatul din ardeal (AVRIG)E SI FRUMOS SI BINE EDUCAT SE VEDE CE MAMA ARE VB NUMA CE TREBUIE ::FELICITARIII DOAMNA::VA PUP DOAMNA MIRELA::

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *