Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2013Astazi, de la ora 12:00, aflati de ce sunt fetele dezamagite de baieti, ce le-a reprosat Alin fetelor, ce au avut de spus fetele despre indecizia lui Traian, care au fost reactiile baietilor dupa aflarea ultimelor voturi acordate de telespectatori, dar si ce au discutat Corina si Constantina despre Traian! Incepand cu ora 14:00, vom afla ce i-au reprosat mamele si fetele doamnei Virginia, ce alte nemultumiri au avut fetele la adresa baietilor, dar si cum a decurs cea de-a doua vizita a Constantinei in Casa Baietilor!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Fetele au fost foarte suparate in urma discutiilor purtate de baieti in Gala, despre ele. In replica, Gabi a afirmat ca multe fete nu sunt convinse ca vor sa se casatoreasca, iar pe Andrei l-au judecat numai dupa aparente. Ioana a considerat ca Traian a gresit fata de Corina si Constantina pentru ca le-a dat sperante amandurora.

Inainte de Gala, Virginia a ales mai multe rochii sa le probeze, ceea ce a starnit comentarii din randul fetelor. Ea simte ca nu este agreata de o parte dintre acestea. Cristina si Diana au afirmat ca Gabriel nu a venit cu gandul de a se casatori, ci pentru a profita de traiul gratuit care i se ofera in acest show.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: