Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2016Sambata trecuta patru fete au trecut pragul sezonului cu numarul 6, dar cu ce ganduri au venit si pe cine plac ele? In aceeasi zi, multe incertitudini au fost clarificate si numeroase raspunsuri au fost oferite. Membri neasteptati ai familiilor au sosit cu vesti proaspete. Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Dispare vraja dragostei? Cum se intelege Petru cu cele patru noi concurnete MPFM 6?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Marius: „Cand am plecat toata lumea mi-a zis sa nu mai fiu timid, dar nu ma pot schimba dintr-o data!” Andrada nu doreste sa dezvaluie baiatul pentru care a intrat in casa: „La casting nu am dat niciun nume despre ce baiat plac! Dupa prima saptamana am sunat si am specificat ca il plac pe Ali, dar de atunci lucrurile s-au schimbat! Nu am un prototip anume de barbat!”

Trecutul lui Valentin, motivul real sau pretextual cautat de Ileana pentru a ii refuza acestuia avansurile? Ileana: „Valentin m-a dezamagit prin comportamentul lui! Ma refer la tot ce a facut el pana acum! Un barbat care ridica mana odata asupra unei femei, o ridica si a doua oara! Afirmatiile contradictorii ale lui m-au facut sa-mi pun intrebari! Arunca cu piatra si se asteapta sa nu i se raspunda!”

Radu catre Sergiu: „Dai semne de slabiciune, de naivitate! Trebuie sa fii mai bad boy!” Madalina: „Carmen trebuie sa se maturizeze, altfel va avea foarte mult de suferit!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: