Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 aprilie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 aprilie 2015Astazi, de la ora 12:00 si 14:00 noi subiecte incendiare, afirmatii controversate si dezvaluiri incredibile! Prietenii destramate, dispute intre indragostiti si gesturi ce va vor pune pe jar! Dar nu uitati, Lavinia si Nicolae impreuna cu mama lui se afla in cursa de eliminare si va trebui sa deciti daca sa plece sau sa ramana in concurs. De asemenea, admiratoarea lui Petru, Catalina, a intrat in casa decisa sa il cunoasca mai bine pe concurent. Ce discutii a purtat aceasta cu el vom descoperi in emisiunea de astazi.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 aprilie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dupa ce au venit de la prima proba in care au luptat aprig pentru masina de lux, concurentii MPFM 4 au discutat in contradictoriu. Andrada: „Petru a lovit peretele pentru ca a vrut sa dea in mine!”Petru: „Am fost deranjat pentru ca Andrada m-a facut fals!”

Incidentul pe care Danut l-a avut cu Nicolae la prima proba pentru castigarea masinii a facut-o pe Carmen sa ii atraga atentia iubitului ei. Concurenta i-a cerut sa isi revizuiasca atitudinea si limbajul, dar el considera ca reprosurile ei sunt nefondate. Danut isi doreste ca iubita lui sa poarte tinute proprii la finalele saptamnale.

Dupa ce Petru a spus in direct ca Andrei fumeaza, Roxana si iubitul ei au avut discutii pe aceasta tema. Concurenta i-a cerut partenerului sa isi aleaga tinutele vestimentare in raport cu cele pe care le poarta ea!

Petru si Andrei nu au ratat niciun moment pentru a se certa. Cei doi si-au aruncat vorbe dure. Andrei catre Petru: „Mi-e sila de tine! Pentru mine esti egal cu zero! El ameninta pentru toata lumea! Cand era pe locul 3 nu se lua de nimeni!”

Radu a spus raspicat ce-i are de reprosat Andradei, dar nici iubita lui nu s-a lasat mai prejos. Andrada catre iubitul ei: „Ma dezamagesti! Esti cea mai slaba persoana pe care o cunosc!” Ce motive se ascund in spatele reprosurilor dure si ale amenintarilor dintre Petru si Andrada? Petru recunoaste ca in trecut a lovit o fata: „In afara concursului mi-am lovit iubita!” Andrada: „Petru, esti o persoana lasa!” Petru: „Daca ma jignesti, o sa-ti para rau!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: