Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 august 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 august 2014Mai sunt 10 zile pana la Marea Finala iar disputele dintre partenerii de cuplu se intensifica. Ce isi mai doresc cei doi concurenti care se afla in cursa spre eliminare? Sa fie emotiile dinaintea nuntii sau cauzele sunt altele? Aflati astazi, de la ora 11:10.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 august 2014, de la ora 11:10 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Pregatirile pentru nunta continua: concurentii vor merge astazi la petrecerea burlacilor. Cristina si iubitul ei si-au facut mai multe reprosuri. Cei doi indragostiti au avut mai multe discutii si cu privire la tatuaje.

Oana s-a suparat pentru ca iubitul ei a confundat-o cu Constantina: „Umilinta mai mare ca acum nu am trait in 26 de ani! La inceput Laur m-a protejat, dar apoi a inceput sa dea in mine si sa ma umileasca!
Grigore a incercat sa ii aline dorul de parinti logodnicei lui.

Mama Cristinei sustine ca, in ciuda disputelor aprige dintre fiica ei si Andrei, cei doi se iubesc si ii sustine in continuare impreuna. Laur considera ca prin actiunile ei, Oana i-a stricat imaginea. Acesta si-a acuzat iubita ca, pentru a poza in victima l-a acuzat de gesturi deplasate la adresa ei. Cei doi sustin ca se iubesc, dar disputele dintre ei capata amploare. Ei se folosesc de orice pretext pentru a se ataca.

Mesajul mamei lui Laur pentru fiul ei si Oana: „Daca se vor casatori in Marea Finala, nu sunt sigura de prezenta noastra acolo!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: