Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 decembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 decembrie 2013In emisiunea de azi, 20.12.2013, de la ora 14:00 vom afla ce surpriza i-a pregatit Corina iubitului ei cu ocazia implinirii a doua luni de relatie ? Cum isi petrec timpul cuplurile din competitie? Ce acuze i-a adus Marianita Corinei? Ce cadouri si-au facut partenerii celor doua cupluri care astazi isi serveaza doua, respectiv trei luni de relatie?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 decembrie 2013, de la ora 14:00 poate fi urmarita si pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Astazi nu a fost emisiune la ora 12:00. Marianita crede ca iubita lui Traian a copiat surpriza ei deoarece nu si-a ascuns planul.

Alin s-a plans ca nu poate dormi din cauza zgomotului facut de baieti si de mesajele pe care le primesc acestia.Daniela a spus ca bunica ar fi incurcat cutiile, iar acum afirma eronat ca i s-a furat zaharul.

Constantina: „Oana este o persoana dezordonata!

Bunica a fost deranjata ca fetele nu se implica in treburile casnice.

Robert este de parere ca Denisa nu va forma un cuplu cu Cristian, admiratorul ei, desi el a sfatuit-o acest lucru. Oana a primit un mesaj siropos de dragoste din partea unui admirator, in urma caruia s-a aratat a fi foarte fericita.

De data aceasta el i-a daruit un trandafir alb insotit de o declaratie romantica de dragoste, ba mai mult el i-a trimis si o broscuta vie, dar nu a putut fi acceptata in casa datorita regulamentului care nu permite acest lucru.

Daca in ultimele zile au avut mai multe discutii, iata ca Andrei si iubita lui par ca au ajuns pe drumul cel bun. Ei au vorbit despre sentimentele lor, iar barbatul a incercat sa-si convinga partenera ca o iubeste foarte mult si sincer, ba mai mult el a tinut sa adauge ca daca ea va fi trup si suflet langa el, atat la bine cat si la rau, el o va iubi neconditionat, pe vecie.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: