Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2014Noi conflicte izbucnesc in casa! Ce i-a gatit Cristina iubitului ei? Ce discutii au avut loc in Casa Baietilor pe seama curateniei? Cum s-au tachinat acestia si care baiat cred ei ca are cele mai multe admiratoare? Descoperiti care au fost reactiile concurentilor in urma nominalizarilor si ce controverse s-au creat intre acestia, astazi, de la ora 12:00! Excesul de tandrete dauneaza grav sanatatii…cuplului! Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca partenerii unui cuplu si din ce cauza, dar si care au fost reactiile concurentilor in urma conflictului de proportii dintre Andrei si Bogdan, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: In ultima vreme, Traian s-a apropiat foarte mult de Andrei, motv pentru care il sustine pe acesta intru-totul.
Azi, a tinut sa isi spuna punctul de vedere referitor la conflictul care a avut loc saptamana trecuta intre prietenul lui si Bogdan. Acesta a sustinut ca Andrei a fost pedepsit prea aspura de catre staf, iar afirmatiile acide facute de catre celalalt concurent implicat in conflict, la adresa Cristinei, nu au fost pedepsite deloc.

Ba mai mult, el a mai adaugat ca motivul pentru care Bogdan se comporta in acest mod ar fi faptul ca il detesta atat pe el cat si pe prietenul lui.
Bogdan a fost criticat si de cea pentru care a intrat in casa, Oana, in conflictul avut cu Andrei. Aceasta i-a reprosat noului concurent ca nu trebuie sa provoace un scandal atat de rapid.

Faptul ca Marianita se afla in cursa spre eliminare si ar dori sa plece acasa, nu il incanta pe iubitul acesteia dar nici pe bunica. Din acest motiv el si-a rasfatat iubita, sufocand-o cu sarutari. In loc sa o inveseleasca, aceasta mai rau a fost dezamagita si coplesita de gesturile facute de partenerul ei. Din cauza acestui lucru ea a cerut telespectatorilor sa fie votata sa plece acasa.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: