Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 ianuarie 2016Amintiri pretioase si cu grija pastrate sunt pe cale sa rascoleasca sufletele concurentilor editiei cu numarul 5. Dezvaluiri emotionante, dar si intrigi nebanuite, va asteapta astazi, de la 11:15 si 14:00. Amintiri din trecut ies la iveala! A 137-a zi de concurs a fost marcata de absenta celor zece concurenti plecati la munte, dar emotiile nu au lipsit. Citirea primelor mesaje din partea telespectatorilor a provocat reactii printre cei ramasi. Dezvaluiri secrete de la munte.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Spinii geloziei au lovit adanc in inima Valentinei atunci cand a aflat ca actualul logodnic a placut o fosta concurenta.

Dornic sa-i ofere iubitei un cadou special, Constantin a apelat la ajutorul lui Ciprian.

Mihaela: „Adriana a spus despre mine ca am mancat un morcov nespalat, dar ea dupa ce se duce la toaleta nu se spala!” Adriana: „De ce nu mi-a dat atunci replica si a vorbit cand am fost plecata? Ea nu mi-a fost niciodata prietena. Eu mi-am imaginat o vreme ca imi este! Are un aer superior si arogant, iar eu nu accept asta!”

In trecut, Florentina si Tudor au fost aproape de a forma un cuplu. Excursia la munte a fost ocazia perfecta pentru relaxare, iar Tudor a ales sa-si deschida sufletul fata de Cosmin.

Tudor a avut o discutie la munte in care a afirmat: „Daca ar fi sa am o relatie de lunga durata sau sa ies cu una din fetele care sunt acum, nu cred ca as iesi!”

Dupa ce a auzit discutia fiului, Luiza a afirmat ca acesta a fost incitat impotriva impotriva ei.

Adriana: „Doamna Virginica spune multe pe materiale, iar in direct cauta sa-si induceasca afirmatiile! Ciprian nu are cum sa ma analizeze pe mine pentru ca tot timpul se uita la iubitul meu!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: