Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iulie 2015Cursa pentru masina s-a incheiat, dar cine este marele castigator? Cine este noul proprietar al masinii? Marea Finala MPFM 5 din 29 august se apropie cu pasi repezi, tensiunile dintre concurenti se amplifica, iar disputele aprinse dintre rivali isi pun amprenta asupra cuplurilor! Cine va claca? Cine va rezista? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Cine a castigat masina Cristi sau Marian?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iulie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Jocurile de la finala saptamanala trecuta au creat un val de reactii in randul concurentilor MPFM 4. Clipe de cosmar au urmat pentru Elly si Cristian MPFM 4 imediat ce jocurile de la finala s-au incheiat. Concurentul si-a acuzat iubita ca nu a dorit sa castige premiul care le-ar fi adus o noapte la hotel fara camere si lavaliere!

Mama lui Elly, propunere soc: Fiica ei sa se desparta de Cristian acum, cand mai este o luna de competitie, si sa vina acasa: „Cand el se va satura de ea, fiica mea va veni acasa cu coada intre picioare!”

Danut: „Cristi m-a evertizat in privinta carabusului special pentru a forta eliminarea mea! Am fost eliminat pentru ca am picat in cursa lui!”

Cristi si Marian au trecut prin proba de foc pentru a ajunge la masina multa visata. Cei doi au fost pusi la grea incercare. Dupa cateva zile de stat in cerc a venit proba cauciucurilor.

Cursa pentru masina s-a incheiat! Cristi este castigatorul masinii!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: