Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2016Timp de o ora telespectatorii au putut interactiona cu Liliana si Vladut MPFM5. Jumatatea la nevoie se cunoaste. Cum au petrecut cuplurile cina romantica de sambata seara? Dupa o finala saptamanala plina de surprize indragostitii au trecut la tachinari. La scurt timp, cuplurile au avut parte de o cina in casa baietilor! Ce efecte au avut mesajele primite de la sustinatori? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Ce secrete au iesit la iveala din afara competitiei?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Sambata, Cerebel si Isaia au pasit in platou. Cerebel a intrat in casa cu o provocare inedita pentru concurenti. „Kendama” este un joc ce necesita indemanare, dar cum s-au descurcat competitorii?

Nicolae a parasit definitiv cursa pentru masina, dar cum s-a ajuns acolo. Eliminarea concurentului nu a ramas fara ecou. S-au simtit cele doua fete vinovate? Liliana: „Din partea mea nu a fost antipatie. Trebuia sa dam afara unul din cei doi. L-am ales pe Nicolae pentru ca la ei mai exista o sansa sa castige Emilia. Chiar daca ma enerveaza, am ceva special in suflet pentru Mihaela! Emilia mi se pare un om agresiv.”

Emilia: „Exista un Dumnezeu care va face dreptate! De cand m-am intors din Moldova, am observat jocul pregresiv al Lilianei.”

Convietuirea in concurs devine din ce in ce mai dificila. Problemele administrative au transformat casa MPFM intr-un camp de batalie.

Ieri, Liliana si Vladut au avut ocazia sa vorbeasca timp de o ora cu sustinatorii si au aflat cum sunt perceputi in afara.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: