Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 octombrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 octombrie 2014S-au destramat cupluri, dar noi idile se infiripa. Fie ca au asteptat sa se cunoasca mai bine sau ca au fost dezamagiti de primele alegeri, fetele si baietii plutesc din nou pe aripile iubirii. Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00. Catre cine isi indreapta atentia baietii singuri, ce discutii au aparut intre Cristian si Elly dupa petrecerea de ziua ei, aflati azi incepand cu ora 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 octombrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ionela si Teodor, primul cuplu ce a serbat prima luna de relatie! Sambata dadea de inteles ca o doreste pe Cristiana, dar acum Marian sustine ca nu si-a gasit aleasa! Marian: „Am afirmat ca o plac pe Cristiana, pentru a testa reactiile celor din casa!” S-a apropiat acesta de Cristiana pentru ca o placea sau pentru ca dorea sa o cunoasca mai bine pe sora ei? Elena despre Ionela: „Eram buna cand strigam la toate camerele sa nu plece, iar acum tipa ca am jignit-o!”

Elly si Cristian, suparati unul pe celalalt de la simplu joc. Se pare ca ruptura survenita intre cei doi este din cauza lipsei de comunicare. Cristian: „Imi ofera prea putin, imi da dragoste cu portia.”
Marian este sigur ca intre el si Cristiana nu va fi mai mult decat o relatie de prietenie. In timpul petrecerii de ziua lui Elly, el a dansat cu Cristiana, iar Roxana a incercat sa il cunoasca mai bine pe Catalin. Astazi, Catalin a afirmat ca el este singurul vinovat pentru destramarea relatiei cu Cristiana.

Dupa despartirea de Simona, Nicolae este in cautarea unei alte iubite. Baietii au glumit pe seama lui si au incercat sa il convinga sa se apropie mai mult de Roxana. In direct, ea a afirmat ca nu va forma niciodata un cuplu cu Nicolae. Regreta Nicolae ca a pus capat relatiei cu Simona sau gandurile lui se indreapta spre Roxana?

Dupa ce s-au aratat mai multe poze cu Elly de la la emisiunile la care a participat, aceasta s-a dus in pauza imediat urmatoare in dormitor si a plans. Marian: „Elly trebuie sa faca diferenta intre relatia cu prietenii si relatia cu iubitul ei!” Ramona din Sibiu, fosta sustinatoare a cuplului Raymond si Constantina: „Elly nu il place pe Cristian, a format cuplu cu el la indemnul mamei!”

Nici Elena nu a scapat de criticile doamnei Ramona, care considera ca venit in emisiune doar pentru afirmare. Au fost criticate si alte fete care, spune dansa, au vorbit urat la adresa celor pe care i-a sustinut in sezonul 3.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: