Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 februarie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 februarie 2017Ziua cu numarul 171 a sezonului 6 MPFM a adus cu sine declaratii dure, raspunsuri mai mult sau mai putin ferme si emotii cu o puternica incarcatura emotionala! Manat de interese competitionale dar si de amintiri din trecut, Radu are o dorinta intensa! Este Madalin la capatul puterilor? Votul fulger revine! Viitoarele mirese vor face nominalizari! Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Intentii codificate au iesit la iveala!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 februarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ciocnirile dintre Petru si Madalin si-au pus amprenta asupra competitiei! Reuniti la mare sfat, Edith si Madalin au dat cartile pe fata! Edith catre Madalin: „Esti naiv si influentabil!”

Edith: „Petru imi urmareste orice miscare!” Georgiana: „Am discutat cu Madalin si am spus ca mai mult decat o prietenie nu poate fi intre noi!”

Lica, mama Georgianei: „Radu si Madalin au contribuit la ruptura dintre fiica mea si Ali! Prima data cand fiica mea s-a despartit de Ali, Madalin a fost primul care a mers la Edith si i-a soptit ca s-au despartit! O rog pe ffica mea sa vorbeasca, sa nu e cenzureze!”

Ali: „Madalin cauta sa-si faca aliati, iar Laurentiu i-a cazut in plasa!”

Radu s-a dezlantuit! Faptele sale au avut consecinte! Radu: „Am reactionat urat, am daramat niste obiecte! Daca Andrada era singura la venirea mea in concurs, as fi incercat sa o cuceresc!” Ce a hotarat comisia de decizie in privinta concurentului!

Adriana despre actiunile lui Radu: „Ma trezesc cu ceva in cap! Hai sa ne batem nevestele ca n-avem tigari! L-as trimite acasa pentru faptele sale, nu te comporti asa intr-un colevtiv!”

Madalin despre Radu: „Sa-si mai caute niste femei, sa-si faca publicitate! Gigolo misogin!”

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

35 Comentarii

 1. Paula susține Petru si Radu.Pe Mădălin îl critică mereu si il scoate vinovat in conflictul cu ei.Ati observat??

 2. Iulia,
  N-ar fi mai simplu sa inchizi televizorul? Ai scurta timpul autosupliciului.
  Ce-ai cu „capra’ Antenei 1? Nu-ti place de ea? N-o mai „gadila-ntre coarne” asteptand sa moara de… ras.

 3. S-au molipsit concurentii de la telespectatori. Critica emisiunea nesesizand penibilul situatiei. Frate! Emisiunea asta e cu si despre voi. Ce nu va convine de fapt? Ca sunteti obligati sa va descoperiti in ipostaze pe care daca nu le-ati fi creat nu s-ar fi povestit?
  N-ar fi mai fair play inclusiv fata de voi insiva ca, in loc sa „aruncati gunoiul” in curtea emisiunii, sa-l „aprindeti”, ca orice gospodar responsabil, in propria ograda?
  Foarte tare replica Paulei din Taxi Driver. Valabila si pentru cei foarte preocupati in exclusivitate de igrasiile si mileurile altora.
  Nu mai pierdeti timp pretios cu „prafuitul” prin casele altora inainte de a va fi debarasat propria mansarda de „vechituri mucegaite”.

 4. Modificarea termenillor contractului semnat de ambele parti(nu se poate face unilateral.in interiorul contractului fara acord.Din aceasta cauza i- au primit pe toti inapoi.Sezonul acesta ia dat peste cap si nu mai stiu pe unde sa scoata camasa.Staful este la pamamt si improvizeaza.Eu a- s actiona in judecata emisiunea pt.persimitate excesiva, cat si vulgaritate.MODIFICAREA CONDITIILOR SI A TERMENILOR IN INTERIORUL UNUI CONTRACT UNILATETAL FARA ACORDUL CELEILALTE PARTI ESTE NUL.De asta emisiunea ii aduce pe toti care vor inapoi.Sow.Sow.si doar atat .REYTYNG

 5. Huo vanesso,c ai facut spume la gura,otravito,spurcato,nesatulo,ne ai ghicit tu pe toate,huo tu cu mama ta,care ti a dat nume de pasare,mai potoleste te,du te incearca fa un copil sau doi,daca ti o face vreunul,ca la ce gura ai,infatisarea nu e ascunsa prea tare,te am ghicit si noi,neimplinito,chiar asa,sa nu te vrea nimeni?!cred ca ti e urat tare!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *