Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 ianuarie 2016S-au scurs 138 zile de competitie, iar tensinile dintre rivali se amplifica in fiecare clipa. La 4:30 zgomote suspecte il alertau pe Ciprian. O ora mai tarziu si-a pus din nou indemanarea la incercare. Oare ce opera de arta va iesi din mainile lui de aceasta data? Cateva ore mai tarziu concurentul si-a aratat recunostinta pentru cei care il sustin, in fata camerelor video din casa MPFM 5. Problema spalarii vaselor a reveni in prim-plan. Ce amintiri tulbura linistea Valentinei? Ce mistere afecteaza linistea cuplurilor. Ce soapte de iubire mai schimba amorezii la ceas de seara? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Mesaje externe provoaca dispute interne intre iubiti!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dragostea pare sa fie in floare, dar ce se intampla cand nu o hranesti cu soapte de iubire. Inainte de a pleca la munte, tensiunile din cuplul Oana si Cosmin s-au amplificat. Cei doi indragostiti si-au adus mai multe reprosuri. Oana: „Sambata in gala a venit putin suparat si intr-adevar nici eu nu am avut chef de probe, iar duminica in casa fetelor a venit tot trist.”

Zilele trecute, lacrimi amare se revarsau pe chipul Mihaelei. Mihaela: „Am fost controversata de la inceput si stiam ca nu sunt vazuta bine de telespectatori. In ziua in care am fost sunata sa vin aici au venit toti fratii din strainatate la mine, chiar si cu nepotii. Fratii mei au plecat de mult timp de acasa, iar eu am ramas singura cu parintii mei. Am crescut cu rusine si respect acasa. La noi in casa a venit un singur barbat.”

Sora concurentei a intrat in legatura telefonica: „Lumea o percepe gresit. As ruga-o pe sora mea sa isi spuna punctul de vedere, la tot ce se vorbeste despre ea! Daca ar fi fost sa tina la Magnon nu ar fi fost acolo. Pentru noi Constantin este un exemplu foarte bun, nu orice barbat ar fi avut atata rabdare, pentru ca sora noastra este dificila. Cand in Emilia i-a spus Adrianei ca sora mea a vorbit ar fi vorbit-o urat nu este adevarat!”

Mihaela si Constantin MPFM 5 s-au logodit. Mihaela: „Constantin m-a cerut in casatorie! Am mai fost ceruta de mai multe ori in casatorie, dar acum a fost prima data cand am acceptat!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: