Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iunie 2016Fetele s-au dezlantuit! Tachinarile nu lipsesc intre indragostiti. Multe dezbateri au avut loc in ziua cu numarul 293 a sezonului 5 MPFM. Imediat dupa incheierea emisiunii, Lavinia si-a propus sa ii indulceasca pe cei cu care convietuieste, dar iubitul ei nu a fost la fel de marinimos si s-a aratat deranjat de gestul concurentei. Dragostea este pusa la incercare in cuplul format de Constantin si Mihaela. Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cei patru competitori care au ghicit scorul la al doilea meci al Romaniei au avut ocazia sa mearga in oras sa vada meciul dintre Romania si Albania. Desi rezultatul meciului nu a fost cel dorit, cei care au iesit in oras s-au bucurat.

Saptamana trecuta Denisa a fost la cumparaturi iar Emilia s-a plans ca nu i s-au luat produsele. De aceasta data, Emilia a cerut in mod expres sa mearga ea cumparaturi, dar se pare ca acum Denisei nu i s-au luat produsele necesare.

Denisa si Catalin au continuat sa isi plateasca politele. Catalin: „In viata totul e sa ai rabdare. A fost reavointa din partea Denisei.”

Nicolae: „Liliana ne acuza pe noi ca o barfim. Nu este prima data cand da dovada de ipocrizie. Cand s-au licitat cei 400 Ron pentru tigari a facut mare caz, dar cand a fost in camera speciala si a consumat ce si-a dorit, i-a convenit.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: