Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iunie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iunieAstazi, incepand cu ora 12:00 si continuand cu ora 14:00, aflati ce se mai intampla in randul cuplurilor, pana unde au ajuns divergentele dintre Florentina, Razvan si Lorena, ce i-a reprosat Dragoş mamei lui, care sunt intentiile Corneliei in privinta lui Dragos, dar si ce conflict a izbucnit intre George şi Florin!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iunie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: In prima parte a emisiunii, au avut loc dezbateri la modul cum gateste doamna Luminita. Fiul acesteia a tachinat-o pe iubita sa in privinta modului in care mananca si in privinta kilogramelor in plus pe care le are aceasta. Gluma facuta de acesta a deranjat-o. Lorena a afirmat ca in casa parasita l-a descoperit altfel pe George.

Cristina a avut un mic conflict cu celelalte fete. Ea a afirmat: „Simt ca ceilalti din competitie nu ma suporta!” Razvan a recunoscut ca s-a indepartat de Lorena din cauza prietenului acesteia. Elena a explicat ca fiul ei s-a retras pentru a-i lasa pe cei doi sa se cunoasca mai bine. Dragos a fost deranjat de interventia mamei sale intr-una din emisiuni.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: