Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2014Marian, ispita din casa baietilor? Cate fete sunt cu ochii dupa el? Incearca Simona sa se razbune pe Nicolae dupa ce el a anuntat in direct ca relatia lor s-a incheiat? Noi povesti de dragoste isi fac aparitia, insa drumul este lung si anevoios. Descoperiti ce obstacole stau in calea iubirii astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nicolae arunca bomba: Simonei ii place de Marian. Catalin este de parere ca Nicolae a facut aceasta afirmatie, doar pentru ca si el o place pe Cristiana si astfel nu ar mai avea „adversar”. Il vede Cristiana pe Marian doar ca pe un prieten sau ca pe un potential iubit?

Desi in timpul petrecerilor au fost surprinsi unul in preajma celuilalt, Marian si Cristiana sustin ca intre ei nu va fi mai mult decat o relatie de prietenie, fiecare dintre ei dorind altceva. Concurentii au fost pusi de staff sa scrie pe o foaie cuplurile existente in casa pana in acest moment. Nicolae si Cristian s-au trecut pe foaie ca formeaza un cuplu, dar ea sustine ca a fost o simpla gluma. Cu toate acestea, baiatul ar fi interesat de o eventuala relatie cu Cristiana.

Danut a pus un semnul intrebarii pe foaie in dreptul persoanei cu care formeaza un cuplu. El este in continuare interesat de Carmen, a incercat in repetate randuri sa o cucereasca pe aceasta, dar ea nu a cedat avansurilor facute. El sustine ca astazi va avea din nou o discutie lamuritoare cu ea.

Primul material de la ora doua a fost de la petrecerea lui Daniel. Flavius, pus la grea incercare! Cand el a lipsit, Marian a „furat-o” pe Raluca la dans!

Imediat dupa, s-au dat imagini dintr-o pauza publicitara de la gala de sambata, 18 octombrie 2014, in care Mirela, matusa Valentinei, i-a oferit mai multe sfaturi nepoatei sale: „In primul rand ai cazut rau din cauza alegerii. Ai cazut din cauza Elenei. Nu inteleg ce ai de stat tot timpul cu ea. Poate inteleg, dar fi tu, spune-ti punctul de vedere. Multa lume spune ce a facut Daniel sa te merite?” Matusa ei mai crede ca nepoata s-a se potrivea mai bine cu Cristian.

Cristiana catre Catalin: „Trebuie sa stii sa tii o femeie langa tine!” Catalin este de parere ca dupa ce Marian a lasat o usa deschisa in privinta formarii unui cuplu cu Cristiana, aceasta a prins aripi. Carmen: „Am vrut sa il cunosc mai bine, dar Danut a preferat sa se joace cu ceilalti!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: