Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 septembrie 2015Primul pas e mai greu, mai ales cand trebuie sa iti iei avant. Spre deosebire de secretoasele fete, Aurel a dat cartile pe fata. Cat despre reteta cuceririi, Virginica le-a dat cateva sfaturi fetelor. Ce au facut concurentii dupa Finala Saptamanii? Decat batai de cap cu baietii, mai bine una strajnica cu pernele! Cum s-au jucat fetele? La cine viseaza Tudor? Ce s-a petrecut sambata noaptea? Cine este barbatul care a venit intr-un suflet dupa Cassandra? Descoperiti in emisiunea de azi, de la ora 11:15 si 14:00! Duminica a inceput cu cantec in casa concurentelor! In aceeasi zi, la fete s-a strecurat o soparla care a alarmat toata casa.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 septembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Marius vrea sa pastreze secretul: ce fata i-a sucit mintile? Abia a trecut pragul comeptitiei si deja a ajuns la capatul puterilor! Ce l-a facut pe Marius sa isi doreasca sa plece? Se pare ca el a fost deranjat de comportamentul lui Robert, comportament ce a fost aspru criticat la un pahar de vorba cu Valentin. De ce isi doreste Marius eliminarea? Pe cine nu mai suporta concurentul?

Marius: „Valentin este un trisor! S-a oferit sa ma ajute sa fiu eliminat din casa!” Eduard: „Valentin a venit pentru notorietate! Am vazut cu totii cum primeste flori si i se spune caror persoane sa le distribuie.” A pregatit Valentin mpfm5 o strategie pentru castigarea Marelui Premiu inainte de startul concursului? Cine incearca sa-si impuna dominatia asupra casei baietilor?

Dupa aflarea concurentilor protejati, in casa baietilor au aparut primele discutii despre strategii. Valentin: „Daca nu era protejat, il nominalizam pe Tudor!” Constantin: „De cand a aflat ca este protejat, Valentin exagereaza orice intamplare!”

Loredana: „Lavinia nu a venit in concurs pentru a-si gasi jumatatea!” Cosmin: „Loredana joaca la doua capete! Mi-a trimis un biletel, dar i-a transmis pupici lui Robert!”

Lavinia: „Biletul pe care Eduard trebuia sa-l primeasca a ajuns la el!”

Cassandra: „Stefan este barbatul cu care as putea fi insarcinata!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: