Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2016Tensiunile dintre rivali s-au mentinut la un nivel inalt in a 230-a zi a sezonul 5 MPFM. Problema curateniei continua sa ridice obstacole in casa fetelor! Scantei sar degraba atunci cand amorezii gatesc in tandem! Stafiile, strigoii si vrajitoarele au bagat frica in competitori! Rivalele au pasit in „arena adevarului”! Care a fost deznodamantul confruntarii? Doctorul stomatolog face furori in randul fetelor cu atingerea sa blajina! Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Denisa si Catalin MPFM5 s-au tachinat. Denisa catre Catalin: „Eu am venit in competitie pentru un scop, dar tu ai venit doar pentru pomana!”

Catalin: „Mie imi place o femeie care sa nu fie atat de castratoare si virulenta. Vreau sa fie dragalasa, mai calda! Caut opusul mamei mele.” Denisa: „Catalin nu are nimic din calitatile pe care le caut la un barbat!”

Prietenia dintre Loredana si Mihaela este deja de domeniul trecutului, iar problemele de la cumparaturi au adancit si mai mult prapastia dintre ele. Mihaela: „Loredana mi-a adresat jigniri de natura rasista! Cand am auzit ca se duce la cumparaturi am preferat sa evit orice discutie cu ea.”

Emilia despre Loredana: „Ma deranjeaza tonul, tupeul si aerele ei de superioritate!”

Natasa: „Toti ce care au ramas in concurs vor sa ajunga in tabloul final!”

Adriana: „Daca il voteaza pe Florin sa ramana in concurs, Lavinia se autoexclude din tabloul final!”

Catalin: „Florin ar putea face multi bani nu cu academia de agatat, ci cu ghicitul si prosteala! Ne analizeaza, ne vede minusurile, dar nu spune nimic! A ajuns la urechea lui ca o fata castiga si a ales sa spuna oficial ca formeaza un cuplu!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: