Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilieAstazi, de la ora 12:00: Declaratiile lui Florin la adresa unor concurenti au starnit o explozie de nemultumiri! Dragos cere ca infidelitatea sa fie aspru pedepsita. La cine se refera? Ce stie Dragos despre familia Narcisei? Dar Narcisa despre Cornelia? Florentina ia atitudine in conflictul dintre Cornelia si Narcisa! A fost eliminata, dar sustine ca mai are multe de spus! Cine se afla pe „lista neagra” a Stelianei? In razboiul dintre Cornelia si Narcisa, apar noi amanunte! Nu rata emisiunea de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Florin a sarit in apararea lui Cosmin si a Cristinei si a spus ca doamna Emilia nu o suporta pe nora sa si defapt aceasta ii sustine pe cei doi de dragul premiului cel mare. Din acest motiv se pare ca s-a destramat prietenia intre cei doi.

Cosmin: „Florine, nu ai treaba cu mama, ca nici eu nu am treaba cu bunica ta care minte toata ziua.

In timpul unei pauze, Florin si Razvan au transformat studioul intr-un camp de lupta.

Steliana, concurenta care a parasit casa la ultima gala, a fost invitata in platou si a spus ca este convinsa ca atat Lorena cat si George urmaresc sa castige Marele Premiu.

Tatal Stelianei a afirmat ca cei care sunt provocati si fac galagie in casa nu au sanse sa iasa prea repede afara si considera ca fiica lui a fost provocata de anumiti concurenti pe parcursul sederii acesteia in competitie.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: