Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 august 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 august 2013Astazi, de la ora 14:00, aflati cine a suparat-o pe Stefana, ce nemultumiri au Lorena si George, cum a decurs ultima intalnire a concurentilor cu sustinatorii, care este parerea lui Dragos despre Luminita, dar si care sunt temerile Andreei! Incepand cu ora 17:00, aflati ce disputa a izbucnit intre Cornelia, Andreea si Lorena, care au fost reactiile Lorenei in urma acuzatiilor aduse de Cornelia, ce observatii i-a facut Dragos Stefanei, dar si care au fost reactiile Elenei in urma conflictului puternic dintre Dragos si Razvan!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 august 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:Dragos s-a suparat pe mama lui pentru ca l-a rugat sa-i ceara scuze logodnicei lui si a afirmat ca, aceasta i-a facut de multe ori rau in competitie. El crede ca mama lui este prea blanda, lasa de la ea, ceea ce nu i-a prins bine in aceasta emisiune, unde trebuie sa fi mai egoist, luptator. O sustinatoare a afirmat ca George cauta sa-l provoace pe Alin, pentru a face un gest necugetat, astfel incat sa fie descalificat.

Intr-o emisiune de saptamana trecuta, Stefana a mimat ca a cascat pentru a-si arata dezinteresul fata de spusele lui Razvan. Acest gest l-a facut pe fiul eu sa-si iasa din fire si a mustrat-o aspru pe mama sa. Cornelia a fost nemultumita de modul in care Dragos isi trateaza propria mama. In urma conflictelor dintre fii lor, Elena si Stefana au avut un schimb dur de replici. Alin a fost de parere ca atitudinea Elenei a fost violenta, desi ea il acuzase de violenta.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: