Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 august 2013

Astazi, de la ora 14:00, aflati cine a suparat-o pe Stefana, ce nemultumiri au Lorena si George, cum a decurs ultima intalnire a concurentilor cu sustinatorii, care este parerea lui Dragos despre Luminita, dar si care sunt temerile Andreei! Incepand cu ora 17:00, aflati ce disputa a izbucnit intre Cornelia, Andreea si Lorena, care au fost reactiile Lorenei in urma acuzatiilor aduse de Cornelia, ce observatii i-a facut Dragos Stefanei, dar si care au fost reactiile Elenei in urma conflictului puternic dintre Dragos si Razvan!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 august 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:Dragos s-a suparat pe mama lui pentru ca l-a rugat sa-i ceara scuze logodnicei lui si a afirmat ca, aceasta i-a facut de multe ori rau in competitie. El crede ca mama lui este prea blanda, lasa de la ea, ceea ce nu i-a prins bine in aceasta emisiune, unde trebuie sa fi mai egoist, luptator. O sustinatoare a afirmat ca George cauta sa-l provoace pe Alin, pentru a face un gest necugetat, astfel incat sa fie descalificat.

Intr-o emisiune de saptamana trecuta, Stefana a mimat ca a cascat pentru a-si arata dezinteresul fata de spusele lui Razvan. Acest gest l-a facut pe fiul eu sa-si iasa din fire si a mustrat-o aspru pe mama sa. Cornelia a fost nemultumita de modul in care Dragos isi trateaza propria mama. In urma conflictelor dintre fii lor, Elena si Stefana au avut un schimb dur de replici. Alin a fost de parere ca atitudinea Elenei a fost violenta, desi ea il acuzase de violenta.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

118 Comentarii

 1. Maia 23 August 2013 la 8:21 pm

  I-ar placea Andreei o soacra ca d-na Cristina!!!

 2. Maia 23 August 2013 la 8:25 pm

  Doamneeee…Dragos niciodata nu a avut cuvintele la el…nu stiu…adica nu…nu vreau sa…nu stiu

 3. dorin69 23 August 2013 la 8:49 pm

  SOMEBODYYYYYYYY…..te contra-pup! Eu i-am scris adminului si l-am intrebat daca e ok. ca magaria respectiva sa apara pe blog, iar el a sters-o! Ii multumesc din nou pentru asta!
  In legatura cu emisiunea, ce sa zic……..aproape sunt in perfuzii, dar mai a ramas una, maine si finish! Pe deoparte ma bucur, iar pe alta ma intristez : nu o sa mai pot tine legatura cu tine……asa ca…..nu am motive de bucurie, nici din partea emisiunii nici pentru faptul ca nu o sa te mai pot citi!
  Mai scrie cate ceva, daca vrei, te rog…….macar acum….cateva zile!
  Deja mi-e dor de tine!

 4. Maia 23 August 2013 la 9:50 pm

  Vai,draga d-na Mirela…cum va permiteti sa-l “trageti la raspundere” pe Halin????

 5. Maia 23 August 2013 la 9:51 pm

  Auzi la la el…nu inteleg de ce sunt tras la raspundere???!!!!Alinee,numai ce-ti convine comentezi,parsiv om ce esti!!!!

 6. costy 23 August 2013 la 11:18 pm

  Telespectatoarea mpfm dna.Marieta Stanescu din Galati a trimis un mesaj catre postul Antena 1 in ziua de 22.08.2013 ora 15,00,asa era mentionat pe burtiera si se specifica de catre dumneaei ca dl.CATALIN SCURTU PATRONUL ALIMENTAREI EXTRA unde a lucrat dna.Poalelungi Cristina ,ca au fost amanti pana in momentul cand sotul ei si-a dat seama ca este inselat,a vrut sa se sinucida.Atunci cei doi amorezi au incetat relatia.De aceea Alin ia spus dnei.Cristina daca stie despre cineva cu litera ,,C,, Dna.Mirela Vaida a citit doar o parte din mesaj,nu a dorit sa o puna intr-o situatie penibila.

 7. Maia 23 August 2013 la 11:21 pm

  La Cornelia si Dragos conteaza…dosul,la Andreea susul si la Alin josul!!!

 8. marian 24 August 2013 la 5:47 pm

  Miste dor de voi dragi concurenti de maine in colo casa v a fi pustie!PREMIUL CEL MARE IL VA LUA ALIN SI ANDREEA !!!!

1 10 11 12