Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2014In timp ce unii petrec de zor, altii sunt nefericiti. Descoperiti cine au fost „consemnati” sa isi petreaca timpul impreuna, cine sunt petrecaretii Casei MPFM si cine se tine de farse si sotii, astazi, de la ora 12:00! Cei din casa au participat la o ora de fitness intensiv sub conducerea instrctoarei Roxana Chiperi. Una calda, una rece! Dupa o aniversare cu cantec, joc si voie buna, unul dintre cupluri intampina neintelegeri. Descoperiti despre cine este vorba dar si ce reactii au stranit nominalizarile din Finala Saptamanii in randul concurentilor, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Marianita a fost dezamagita si a avut unele discutii cu iubitul ei in urma criticilor aduse de mama acestuia, intr-una din emisiunile precedente. Mariana si iubitul ei au refuzat sa mearga la petrecerea organizata de cei doi cu ocazia aniversarii a patru luni de relatie. Corina a plans pentru ca se teme ca cei de afara fac strategii si-l vor vota pe Traian sa plece.

Paula, o telespectatoare care a intervenit telefonic, il admira pe Andrei pentru sinceritatea lui, dar nu este de acord cu alegerea facuta de el, invocand faptul ca a vazut pozele iubitei lui pe internet, intr-o postura indecenta. O sustine si pe Constantina, dar l-a criticat pe iubitul acesteia ca raspunde ironic celor de acasa si, dupa parerea ei doar mimeaza ca o iubeste pe partenera lui.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: