Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2016A 139-a zi de competitie a fost marcata de declaratii dulci de iubire dar si de tensiuni intre indragostiti. Nabaidaile iubitilor ieseau la lumina pe la 4:30. Cele doua mame au avut parte de un rasfat pe cinste. Urmariti emisiunea de azi, de la ora 11:15 si 14:00. Cum a pus Valentina la cale schimbarea la fata a iubitului? Telespectatorii au intrat in colimatorul competitorilor? Cum au fost mamele intampinate dupa schimbarea la fata?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cele doua mame au fost ieri la un salon. Acolo acestea si-au schimbat look-ul. Virginica: „Aici fiind discutiile zilnice despre neajunsuri, certuri, jigniri, cand am ajuns acolo si am vazut atat cuvinte frumoase am avut impresia ca am plecat din iad si am ajuns in rai.”

Plecarea celor doua mame din casa a starnit o multime de subpozitii in randul celor ramasi. Florentina a varsat lacrimi amare! Concurenta sustine ca una din cauzele pentru care se simte rau este faptul ca doreste sa ajunga acasa, nedorind sa astepte noul val de concurenti din luna februarie a anului curent.

O sustinatoare a cuplului Nicolae si Emilia a intrat in direct, in legatura telefonica: „Aurel din punctul meu de vedere nu pare un baiat cinstit in ceea ce o priveste pe logodnica lui. Ea il iubeste foarte mult, dar el lasa de dorit prin comportament. Intr-o relatie nu se pun conditii. Foarte multi telespectatori spun ca o tine pe Valentina ca sa aiba si el cu cine sta in cadrul showului matrimonial, dar afara nu va mai sta cu ea.”

Florentina si Tudor au spus lucrurilor pe nume: orice sentiment de iubire a disparut definitiv.

Luiza a ajuns la capatul puterilor. Disputele cu propriul fiu ameninta sa o doboare. Discutiile secrete de la munte au amenintat pozitia mamei in viata fiului.

La intrebarea moderatoarei „Cine este pregatit de casatorie?”, Adriana si Aurel sustina ca inca nu sunt gata sa faca acest pas. Valentina: „Eu am vorbit cu toti cei de acasa si mi-au spus ca sunt de acord sa facem nunta. Cand mi-a oferit inelul de logodna trebuia sa isi dea seama daca sunt persoana potrivita.”

Aurel: „Pentru mine cel mai important intr-o familie este sa fie liniste, armonie. O femeie trebuie sa fie si intelegatoare, n-am facut nimic la acea petrecere.”

Prima parte a galei de maine, 23.01.2016 va incepe la ora 12:00, iar cea de a doua parte de la 14:00.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: