Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00, aflati ce nemultumiri au mai aparut intre mame si fete, ce activitati desfasoara fetele in toiul noptii, dar si de ce Cristina si Cosmin au decis sa ia o pauza in relatie.De la ora 14:00, aflati ce reactii au aparut dupa ce Cosmin si Cristina au decis ca e mai bine sa se desparta, ce neintelegeri au fost intre Madalina si Cristina, care a fost atmosfera la petrecerea data in cinstea lui Dragos, dar si ce nemultumiri a avut Dragos de ziua lui.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2013, de la ora 12:00:Lorena a fost deranjata ca cineva i-a mutat produsele din frigider. De vina se pare ca au fost mamele care au spus ca cineva si-a lasat produsele vechi in frigider. Fetele au facut presupuneri in legatura cu amplasarea camerelor de supraveghere.

S-a discutat si faptul ca fetele au stat treze pe tot parcursul noptii precedente, deranjand  somnul mamelor.

Tot in emisiunea de astazi, Dragos s-a aratat deranjat ca iubita lui a dorit sa afle daca vor veni noi concurenti si pentru ea.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie 2013, de la ora 14:00:Lorena si Maricel se bucura in continuare de sejurul romantic la Borovets in Bulgaria. S-a luat legatura telefoni cu ei si au spus ca se simt foarte bine.
Emilia: „Nu este prima oara cand Cristina cere o pauza in relatia sa cu Cosmin”.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare: