Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 iunie 2016Liliana iese la atac! Ce plan ascuns are concurenta? Cea doua zi a saptamanii s-a aflat sub semnul conflictelor, dar si momentele amuzante si-au facut amuzante. Perspectiva posibilitatii de a se balacii in piscina a facut-o pe Lavinia sa tipe de bucurie. Care sunt temerile lui Nicolae in privinta relatiei cu Emilia? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Reprosuri din toate partile dar vinovatul nu iese la suprafata? Cine face curatenie si cine lasa dezordine?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Problema curateniei nu are solutie. Competitorii se afunda tot mai mult in incercarea lor de a gasi o modalitate de rezolvare a acestei probleme. Cine se simte vinovat pentru dezastrul din casa?

Reprosuri vin din toate partile, dar vinovatul nu se arata. Liliana: „Ma deranjeaza cand Emilia spune ca face curat dupa altii. Sunt doua sau trei fete care strang dupa altii, in rest nu am vazut pe nimeni sa faca dupa alte persoane. Mi s-a spus duminica sa incetez cu bunatatea.” Emilia: „Eu cand fac curat nu anunt pe nimeni ca am facut. Ea face totul demonstrativ.”

Catalin: „De trei zile Tatiana a lasat un castron in gradina, pe un scaun. Acel castron este de la comun. Eu am vazut foarte multe fete, dar nu am pomenit sa fie atat de neglijente precum Denisa.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: