Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 martie 2016Cum s-au descurcat Oana si Cosmin MPFM 5 la cumparaturi? Au luat toate produsele? Confruntarile dintre rivali au tinut cap de afis in ziua cu numarul 199 a showlui matrimonial MPFM 5. Pe la 7:15, pregatiri asidue se desfasurau in bucataria baietilor. Cum s-au pregatit Eduard si Lavinia pentru aniversarea celor sase luni de relatie. Dorul de casa, un obstacol in calea fericirii? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Tensiuni la alcatuirea listei de cumparaturi!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ca in fiecare duminica seara, fetele si mamele si-au pregatit impreuna listele de cumparaturi. Daca fetele s-au inteles, la baieti au existat discutii pe aceasta tema. Cosmin: „Toti am fost multumit de ce a luat Constantin, in afara de Catalin!”

Catalin: „De cate ori am gatit vita, am impartit-o cu ceilalti. La prima imparteala, unde a fost grosul de 6000 de lei, eu am luat de 150 de lei si inca ceva. Acum trebuie sa traiesc cu 80 de lei doua saptamani! Ceilalti au in congelator pentru ca au luat la inceput cand s-au impartit.”

Florin: „Cand se va mai merge la cumparaturi il trimitem pe Catalin sa vada cat e de greu, ca nu poate sa cumpere pentru fiecare de 150 de lei!”

Tudor: „Catalin cauta atentie si crede ca o va obtine intrand in conflict cu ceilalti!” Catalin: „Florin este un egocentric, adica ii place ca lumea sa radieze in jurul lui.”

Glumele lui Marius la adresa Lilianei l-au transformat pe iubitul Nicoletei in tinta oprobiului public!

Luiza: „Valentin profita de sustinerea de care se bucura din randul telespectatorilor!”

Nicolae: „Oricine se uita la mine si iubita mea isi poate da seama cat de mult ne iubim!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: