Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2015O nouă „Duminica Magnifica” va asteapta, cu provocari care mai de care mai amuzante si un premiu extrem de tentant, alaturi de Amna si Andrei Stefanescu de la „Alb Negru”! Pe cine vor alege cei doi sa participe in echipa cu ei si cine va castiga? Clipe extraordinare alaturi de invitati speciali. Aflati astazi, de la ora 17:30! Mirii Saptamanii fac nominalizari! Pe cine vor trimite in cursa spre eliminare? Ce premii au castigat cei patru care au participat la concurs?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2015, de la ora 17:30 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Provocari surprinzatoare ii asteapta pe competitorii de astazi. Decizii de maxima importanta ii asteapta pe mirii acestei saptamani, Adriana si Valentin MPFM 5!

Amna i-a ales in echipa pe Valentina si Tudor, iar Andrei pe Adriana si Nicolae. Prima proba „dansul portocalelor”. In timp ce dansau, doi coechipieri din fiecare echipa trebuiau sa tina portocalele cu corpul, fara sa cada. Echipa Amnei a castigat. Pentru ca nu s-au descurcat la dans, Andrei si ai lui au avut de transformat portocalele buclucase in suc.

La proba a doua, „spargatorul de inimi”, au avut sarcina de a sparge cat mai multe baloane intr-un timp cat mai mic. Echipa lui Andrei a devorat desertul pedepsei, o crema de zahar ars, dar nu oricum ci fara lingura.

La ultima proba, „Doamna si Vagabondul”, care a avut 20 de puncte, echipa lui Andrei a castigat. Cei patru care au participat la probele de astazi vor viziona un film in Camera Speciala. In plus, castigatorii concursului, Adriana si Nicolae MPFM 5 au ales cutia in care se afla un voucher de 500 lei, bani pe care ii vor cheltui la mall.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: