Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 11:50, vom urmari momentul impacarii dintre Lorena si Maricel, ce reactii au mai avut ei in urma disputei de la Gala, dar si cum mai decurge relatia dintre Cristina si Cosmin.Incepand cu ora 14:00, aflati ce probleme au fost in cuplul Cosmin – Cristina, ce impresii au schimbat Alin si Andreea despre Cosmin, ce nemultumiri a avut Virgil la adresa unor concurenti, ce au discutat George, Alin si Dragos despre baietii din tabara adversa, dar si ce planuri si-au facut George si Stefania.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2012, de la ora 11:50:Madalina a afirmat ca George dar si Virgil au comentat in timpul divergentei dintre Lorena si Maricel in Finala Saptamanii trecute, cand in platou au fost invitate cele 4 ispite. Se pare ca pauzele de publicitate spiritele s-ar fi incins, iar concurentii si-au adus acuzatii.Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2012, de la ora 14:00:A fost un mica confruntare intre Maria si Stefania. Si Madalina i-a reprosat acesteia ca are un caracter duplicitar. Doamna Maria a facut o afirmatie care a incins putin spiritele, spunand ca Stefania s-ar fi apropiat de Stefana pentru ca l-ar fi placut pe Dragos. Madalina spune despre Stefania ca in emisiune aceasta este deranjata de glumele ei pe cand in casa nu.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete:, , , , , , , , , ,
loading...

Lasa o parere

32 Comentarii

  1. Nu pot sa cred cat de plin de rautate sunt sufletele voastre,chiar si acum cand trecem Sfantul Post al NASTERII CELUI SFANT.Va bateti joc de un suflet intr un hal fara de hal.Cu ce va gresit George incat sa treceti orice limita a unor critici normale si sa ajungeti pana la negativa performanta de a i calca pur si simplu sufletul in picioare.Il acuzati ca vorbeste urat dar el nu face altceva decat sa se apere;uitati va de exemplu la limbajul si comportarile lui Florin la adresa lui, ca sa nu mai enumar si alte rautati din partea lui Maricel, Dragos si Alin care prin orice fac se denunta pe ei insisi ca pe niste golani de cartier . Nu se tem ca acolo sus este pentru toti este UN DUMNEZEU si ca li le se va da lor sa treaca aceleasi momente pe care le trece acum George cat de curand?Sa se teama si sa si revizuiasca atitudinile pana nu va fi prea tarziu!

  2. cred ca poza publicata de acel prieten alui marcel nu trebuia aratata pe facebook

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *