Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2013Incepand cu ora 12:00, vom afla ce parere are Gabriel despre glumele baietilor la adresa lui? Ce a provocat tristetea lui Grigore? Ce a provocat tristetea lui Grigore? Ce sfaturi a primit Corina de la bunica, referitor la relatia cu Traian? De la ora 20:30 vom afla ce s-a intamplat la petrecerea lui Robert? Ce sentimente are Gabi pentru Cristina? Tot la Gala din aceasta seara aflam daca va pleca sau nu Andreea. Care este opinia surorii lui Gabi despre evenimentele recente in care a fost implicat acesta?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2013, de la ora 12:00, 14:00 si Gala de la ora 20:30 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici:
Mai multe fete au considerat ca Grigore se lasa influentat de ceilalti baieti. Mariana a aflat de la Alin ca iubitul ei este deranjat de anumite glume facute de baieti si din acest motiv a stat mai mult timp in gradina, invelit cu o patura. Ea a fost deranjata de faptul ca Grigore discuta cu baietii problemele din cuplul lor.
Maria a incercat sa o convinga pe Corina ca relatia ei cu Traian nu va fi de lunga durata!

Familia lui Robert a venit in platou pentru a-si exprima parerea despre evenimentele care au avut loc. Pentru iesirea necontrolata a lui Robert, mama si sora acestuia o acuza pe Diana, si au spus despre ea ca treieste in trecut.
In timpul unei discutii in contradictoriu, cand Cristina i-a refuzat un sarut lui Gabi, acesta a spart cu pumnul oglinda de la baie. El a spus ca este foarte dezamagit de el, in primul rand, si considera ca gestul facut este incalificabil. Sorsa lui Gabi a trimis o scrisoare prin care a incercat sa-l incurajeze sa mearga mai departe. Ea a mai spus ca a auzit niste lucruri compromitatoare despre Cristina, dar nu spune nimic pana nu strange dovezi. Comisia de Decizie a hotarat ca cei doi baieti sa nu participe la urmatoarele doua activitati, iar prejudiciul adus sa se recupereze din bugetul lor saptamanal.

Fetele au facut nominalizari. Constantina – Mireasa Saptamanii 35,9%, iar Raymond a iesit pe primul loc, intr-un procent de 35,6%.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: