Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2014Unele fete s-au hotarat, dar altele vor sa mai astepte inainte de a alege baiatul potrivit. Care sunt nemultumirile fetelor la adresa Andreei? Descoperiti astazi, de la 11:45, cauzele indeciziei fetelor, dar si prin problemele cu care se confrunta baietii in alegerea celor pe care vor sa le cunoasca mai bine.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2014, de la ora 11:45 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Sambata, Ionela si Teodor au anuntat formarea primului cuplu din concurs. In urma voturilor telespectatorilor, Elena a fost aleasa Mireasa Saptamanii trecute. Mai multe fete sunt de parere ca Andreea nu este pregatita de casatorie.

Andreea: „Nu m-a jignit nimeni in viata mea atat cat m-a jignit Roxana!” Desi nu excludea deloc sansa de a forma un cuplu cu Danut, Elena a format un cuplu cu Lucian, sambata dupa Gala Saptamanala, cand ea a fost in vizita in Casa Baietilor. Un comentariu facut de Danut la adresa Roxanei i-a intors pe ceilalti baieti impotriva lui.
Elena a oscilat intre Lucian, „baiatul mamei”, si Marian, „barbatul ce a trecut prin multe”.
Elena despre Andreea: „Daca vrei sa o inveti ceva, crede ca te iei de ea!”

Ecaterina a povestit povestea tumultuoasa de dragoste dintre fiul ei si fosta lui iubita.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: