Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2015Tensiunile dintre concurenti ating cote alarmante! Au aparut primele grupuri rivale! Descoperiti cele mai proaspete evenimente din competitie, ce consecinte au avut evenimentele de la Finala Saptamanii trecute, dar si alte subiecte incendiare, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Pana unde s-a ajuns cu glumele si jignirile la adresa lui Alexandru? Tensiunile ating cote incredibile, iar rivalitatile cutremura Casa Fetelor. Liliana terorizata de fostul iubit?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Multe secrete au iesit la lumina in emisiunea de ieri, dar ce s-a intamplat dupa aceea? La cateva minute dupa finalul emisiunii, Robert a facut un apel disperat la una din camere prin care spera ca mama lui sa nu fie dezamagita de alegerea pe care a facut-o, aceea de a forma un cuplu cu Cassandra.

Putin mai tarziu fetele si mamele au trebuit sa aleaga trei baieti care sa vina in casa lor pentru cateva ore. Alegerea celor trei a impartit casa in doua tabere rivale, iar acuzatiile nu au intarziat sa apara.

Cu zece minute inainte de ora sase, casa baietilor era cuprinsa de tristete in urma deciziei luata in casa fetelor, iar Tudor mpfm5 lua o decizie drastica. Tudor a avut transmis un mesaj clar doamnei Luiza, prin intermediul unuia dintre cei trei baieti care au mers la fete: „Cand te duci acolo spune-i mamei ca daca nu e vorba de nicio fata sa-mi spuna sa stiu sa ne cerem eliminarea!”

In jur de ora opt, cei trei baieti alesi treceau pragul casei cu numeroase vesti. Saruturi din trecut au fost amplu dezbatute, iar discutiile despre strategii au inlocuit soaptele de iubire.

Dupa plecarea baietilor lacrimile Valentinei au curs din belsug. Concurenta a fost suparata ca ea si Aurel au format un cuplu mult prea repede si se gandeste ca va fi interpretata gresit de cei de afara.

La 11 seara, Marius a primit un buchet de flori din partea familiei cu mesajul sa il transmita mai departe, daca simte, Mihaelei. Si Valentin a primit un trandafir din partea sustinatorilor care i-au cerut sa il daruiasca Lilianei, daca simte ceva pentru ea. Cu putin inainte de miezul noptii, florile transmise de baieti aduceau zambete pe chipul fetelor.

Evenimentele de la Finala Saptamanii din 19.09.2015 i-au alarmat pe concurenti. Unitatea casei baietilor dispare in neantul strategiilor. Eduard este convins ca Valentin va fi castigatorul competitiei MPFM5. Cosmin: „Valentin prezinta imaginea unui baiat sensibil doar atunci cand este filmat!” Robert: „Valentin stie cum sa se victimizeze pentru a iesi in avantaj!

Casa baietilor este mai divizata ca oricand. Cine se da dupa cum bate vantul? Tudor: „Vreau sa o cunosc mai bine pe Adriana. Alin are un caracter slab! Eu recunoscut ca uneori m-am dat dupa vant!

Desi Alexandru a fost afectat de glumele baietilor, ei au continuat ironiile la adresa lui! Alexandru a trecut prin drame cumplite: s-a aflat la un pas de moarte!

Lavinia: „Prin atitudinea ei fata de Cosmin, Loredana a calcat-o in picioare pe Crina!”

Luiza: „O gasca de fete tinere face legea in casa!”

Oana: „Ciprian mi-a spus ca nimeni nu cunostea intentia lui de a ma saruta!” Virginica: „Ciprian m-a avertizat ca vrea sa o sarute pe Oana!”

Cele mai bune bucatarese au fost Oana si Cristina, asistate de Virginica, respectiv Maria! Cele doua echipe au primit cate 150 lei fiecare!

Liliana: „Fostul iubit era agresiv fata de mine!

Loredana si Mihai, respectiv Marius si Mihaela vor iesi la cina.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: