Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilieDragos cere ca infidelitatea sa fie dur pedepsita! La cine se refera? Ce stie Narcisa despre trecutul Corneliei? Ce stie Dragos despre familia Narcisei? Florin si Razvan continua razboiul orgoliilor! Pe final de emisiune, baietii va ofera un concert de pomina! Astazi de la ora 12:00! Astazi, de la ora 14:00, vei descoperi de ce este Lorena foc si para pe Mirela (fosta iubita a lui George), dar si pe George! Care este misterul rivalitatii dintre Cornelia si Narcisa? Subiectul implica tot mai multe cunostinte comune din afara competitiei!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: In emisiunea de azi de la ora 12:00 a continuat rivalitatea dintre Cornelia si Narcisa. Cornelia: „Stiu de ce a intrat Narcisa in concurs.”

Dragos a amenintat ca daca nu era si mama sa prezenta in competitie facea macel. Narcisa a acuzat-o pe Cornelia ca incearca sa puna la cale tot felul de strategii pentru a ajunge in finala, iar pe Florentina ca evidentiaza defectele persoanelor pe care nu le suporta.

Cristina a primit vesti de la Stefania prin intermediul unei felicitari cu ocazia zilei onomastice (Sfantul Gheorghe) si multe alte flori si cadouri din partea familiei si sustinatorilor. Lorena a fost deranjata de interventia Mirelei (fosta iubita a lui George), dar si de tacerea acestuia. A fost foarte nervoasa ca atat Mirela cat si Maricel nu i-au dat voie sa vorbeasca.

Cristina, mama lui George: „Mi se pare anormal ca o fata sa-si impinga iubitul intr-un concurs matrimonial.” Mirela i-a spus doamnei Cristina, inainte ca aceasta sa intre in concurs ca ii vine sa o ia de par pe Lorena atunci cand o vede langa George. Conflictul dintre Cornelia si Narcisa a impartit casa in doua tabere.

Florentina a fost de parere ca Narcisa a intrat in concurs din gelozie pentru Cornelia.

Narcisa: „Florentina, este o printesa de pe maidan.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: