Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 august 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 august 2016Cei patru castigatori de sambata au plecat la activitate! Ce s-a intamplat cu cei care au castigat sambata jocurile din platou? Rafuiala intre indragostiti, in bucatarie! Unsprezece luni de iubire intre Eduard si Lavinia MPFM 5 si-au spus din plin cuvantul! Aflati astazi, incepand cu ora 10:00 si 14:00. A fost Mihaela mai afectata de faptele lui Constantin MPFM5 din club decat a lasat sa se vada? Acuzatii incendiare la adresa unui cuplu controversat!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 august 2016, de la ora 10:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Patru temerari au plecat intr-un periplu extrem pe taramuri infricosatoare.

Nunta se apropie, dar pregatirile Adrianei si ale lui Valentin pentru valsul mirilor bat pasul pe loc. Adrian: „Mi s-a parut ceva ciudat. Trebuia sa repetam ceva ce nu stiam. Am priceput pasii de baza, dar de incurcat ne incurcam amandoi.”

In prag de nunta, hormonii scapa de sub control. Lavinia: „Cand m-am straduit eu ca noaptea nuntii sa fie perfecta, mi-a zis cineva ca o sa fie un esec total. M-am pregatit cu de toate, dar vreau sa fie o surpriza.”

Mihaela: „Nu-mi place sa-mi consider partenerul un copil, trebuie sa fie barbat si atat!”

Isi impart Lavinia si Eduard conducerea in cuplu in functie de situatie sau unul dintre ei detine controlul? Lavinia: „S-ar putea sa ne coste imaginea care i-a fost creata lui Eduard si mie, mai mult pe zvonuri. Daca il ridic pe el, o sa primesc in schimb energia pozitiva. Eu am rabdare foarte mare si el stie aceste lucruri. Daca nu aveam rabdare izbucneam aici la nervii pe care i-am avut aici.”

Un mesaj venit din partea telespectatorilor a facut-o pe Lavinia sa reactioneze dur. Concurenta s-a adresa viitorului sot: „Tu dai explicatii ca sa arati ca eu chiar sunt geloasa. Sunt posesiva, ce-i al meu e doar al meu.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: