Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 decembrie 2015Craciunul se apropie cu pasi repezi, dar pacea sarbatorilor de iarna a fost alungata de tensiunile dintre rivali! Descoperiti ce confruntari au aprins spiritele in randul concurentilor astazi, de la 11:15 si 14:00! Ce mai pun la cale Tudor si mama lui? Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-un duel intre rivali! Lupte grele la impartirea carnii porcului! Tudor a castigat cursa spre Dubai. Concurentul o va lua pe mama lui si pe Crina. Acuzatii grave amplifica tensiuni deja existente!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Batalia pentru Dubai a continuat in a 109-a zi de concurs, iar Aurel si Tudor si-au disputat ultimul loc in avion. Insa, duelul nu s-a incheiat, iar tensiunile acestuia nu i-a lasat indiferenti pe indragostiti.

Tudor este dezamagit de prieteni pentru ca nu au mai dat niciun semn de viata. Concurentul a avut mai multe discutii cu mama lui pe aceasta tema.

Veselia de la pomana porcului nu a tinut multa vreme. Cand a venit vremea impartirii carnii, temperatura a inceput sa creasca vertiginos.

Cursa spre Dubai s-a incheiat! Tudor a castigat cursa spre Dubai!

Deunazi, in direct, existenta unor atingeri interzise ieseau la iveala. Dupa ce au fost avertizati ca au fost surprinsi in ipostaze indecente, Lavinia si Eduard si-au pregatit atent raspunsul! Lavinia: „Suntem tineri, indragostiti, tentia e mare, ne-am lasat purtati de val!”

Confruntarile pentru impartirea porcului au crescut atat de mult temperatura incat carnea era sa se prajeasca singura. Armele din dotare au fost intens folosite. Pe langa acest lucru, un nou scandal a izbcunit in casa fetelor din cauza unui obiect disparut.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: