Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 februarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 februarie 2016Florin idolul femeilor? Fetele au pus ochii pe el, dar de cine este atras? Care sunt intentiile lui? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! A 171-a zi de concurs a fost marcata de tensiunile dintre veterani si noile concurente. Cuvinte grele s-au schimbat intre rivali. Cum a incercat Virginica sa instaureze ordinea in camere mamelor? Doi dintre baieti s-au bucurat de atentia noilor fete.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 februarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Faina, ingredientul secret pentru o farsa de calitate!

Mama Natasei nu a dormit in camera mamelor ci alaturi de fete!

Tudor, iritat de actiunile Virginicai: „S-a trezit sa fie mama tuturor fetelor de firca sa nu cumva ca fiul dansei sa nu se casatoreasca aici! Este evident ca Ciprian incearca ceva cu Nicoleta!”

Luiza: „Am acoperit-o de multe ori pe mama lui Ciprian din dorinta de a fi totul bine intre noi, dar m-a dezamagit din nou!”

Desi se afla printre veterani, Tudor inca isi cauta sufletul pereche.In primele zile de la intrarea celor patru concurente Tudor a spus ca ar vrea o relatie cu Nicoleta. Tudor: „In cazul in care voi fi invitat la cina, o voi refuza. Vreau sa o fac in modul meu! Fetele au observat ca stau retras si nu ma bag in sufletul lor pentru ca nu vreau!” Elisabeta, o fata care acum este in Italia, a intrat in direct si a spus ca intr-o saptamana va veni in tara si este pregatita sa intre in casa pentru Tudor.

Maria: „Tudor este un baiat bun, dar vorbeste gura fara el. Spune unele cuvinte care apoi le regreta!”

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente din emisiune:

Mama Natasei a venit cu dasaga plina de vesti pentru fiica ei. Vezi ce au discutat cele doua in miez de noapte.

Faina, ingredientul folosit atunci cand vine vorba de farse de calitate!

Tatiana s-a confruntat cu un val de critici din partea baietilor!

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: