Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iunie 2016Cuplurile sunt cu gandul la casatorie. Cati dintre indragostiti sunt pregatiti pentru pasul cel mare? Opiniile celor de afara lovesc fara mila in cei care sunt in casa. Care sunt temerile lui Nicolae? Noua luni au trecut de cand Eduard si Lavinia s-au gasit unul pe altul, iar dragostea lor creste cu fiecare zi care trece. Cum au aniversat cei doi implinirea celor noua luni de iubire? Lupta pentru supravietuire sau lacomie? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Convietuirea in casa este greu de suportat, iar concurentii se lovesc de nemultumiri la fiecare pas.

Lupta pentru supravietuire devine din ce in ce mai grea, iar competitorii sunt mult mai vehementi. Petrecerea in pijamale a lasat in urma o sumedenie de nemultumiri. Catalin: „Constantin este un om care bea, dar ma acuza pe mine. Am o preblema cu cei care se dau destepti. Am venit aici la mireasa si am vazut ca nivelul este atat de scazut si vreau sa va civilizez!”

Ajuns in casa fetelor, Ionut s-a pus la somn, lucru interzis de regulament. In urma incalcarii regulamentului, Ionut a fost trimis in casa baietilor si va reveni in casa fetelor maine, inainte de prima parte a emisiunii.

Doamna doctor psiholog Cristina Zaharia a fost prezenta in platou. S-a analizat fiecare cuplu in parte. Cristina Zaharia: „Emilia este putin mai dezinvolta, dar Nicolae este foarte atasat de ea.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: