Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2016Mihaela a dat uitarii orice rivalitate pentru a se dedica in totalitate celebrarii onomasticii iubitului. Nicolae si Emilia au plecat in Dubai. Cei doi vor petrece o vacanta de vis pe taramul celor o mie si una de nopti! Si-au declarat pace, dar pactul lor nu a durat mult! Denisa si Catalin au reinceput razboiul! Ce a condus la redeschiderea conflictului si ce au cei doi de impartit? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Sanctiunile au lovit din plin!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Valentin: „Daca Liliana era in echipa mea, la un moment dat trebuia sa o eliminam sau sa ne elimine!”

Recent, competitorii au fost avertizati ca la al treilea mesaj primit pentru o singura greseala vor fi sanctionati! In urma sanctiunii primite, Denisa a facut cumparaturile pentru toti.

Recent, competitorii au fost avertizati ca la al treilea mesaj primit pentru o singura greseala vor fi sanctionati! In urma sanctiunii primite, Denisa a facut cumparaturile pentru toti.

Schimbari majore in clasamentul competitiei au fost dezvaluite sambata. Reactiile au aparut de indata. Clasarea pe o pozitie fruntasa i-a dat Emiliei aripi.

Adriana: „Vreau ca eu si iubitul meu sa nu intram in niciun conflict, sa vedem care-i clasamentul real!” Mihaela: „Liliana a pierdut sustinatori deoarece nu a urmat sfaturile din mesajele primite. Cei de afara i-au transmis sa lase linguselile fata de cei care sunt clasati pe locul intai. Nu ar trebui sa mai minta. In direct are o atitudine, iar dupa alta.” Liliana: „Mihaelei i-ar placea o prietena care sa o asculte intru totul si sa-i laude toate faptele!”

Catalin considera ca Natasa si Denisa s-au intors impotriva lui deoarece el nu a dorit o relatie cu niciuna dintre ele: „De ce o intereseaza pe Natasa trecutul meu, ca sa vada daca ii pot satisface asteptarile?!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: