Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 maiIncepand cu ora 12:00, aflati cum a fost atmosfera la petrecerea data in cinstea Luminitei si a Elenei, ce probleme au mai intampinat Dragos si Cornelia, dar si ce nemultumiri au aparut, recent, in Casa Fetelor si a Mamelor! Astazi, de la ora 14:00, aflati ce nemultumiri are Lorena in privinta lui George, ce disputa s-a iscat intre fete, ce a avut de spus Narcisa despre anumiti concurenti, dar si ce si-au mai reprosat Cornelia si Dragos!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Dragos si iubita lui au pus relatiei. El a spus ca nu s-a inselat atunci cand a afirmat ca nu poate avea incredere in partenera lui.

Florin s-a harjonit cu Cornelia, iar doamnei Stefana i s-a parut deplasata joaca celor doi. Maria, fata din club, i-a cerut lui Florin sa o sustina pe Cornelia, insa acesta a avut cateva obiectii.

In emisiunea de azi de dupa-amiaza, Lorena l-a atentionat pe prietenul ei sa nu se apropie prea mult de baieti, in special de Alin. Florin a compus o poezie pentru Maria, logodnica lui, cu ocazia a implinirii a doua luni de cand s-au cunoscut. Victor a simtit ca Elena il urmareste de fiecare data cand merge sa ia ceva din frigider.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: