Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 martie 2016Disparitii stranii i-au pus pe concurentii MPFM 5 pe jar! Ce investigatii minutioase au fost demarate? Cine detine cheia misterului? Ce reprosuri s-au iscat in urma dezordinii din bucataria mamelor si a fetelor? Dragostea, pe cale sa se incline in fata vrajbei in relatia dintre cupluri? Mirii Saptamanii se clatita sub amenintarea vrajbei? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! O galetusa de ciocolata a starnit o furtuna de reprosuri!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Armonia a fost alungata de vrajba. Desi dau senzatia unui cuplu solid, Adriana si Valentin s-au certat! Ranit de controversele in care este implicat, Valentin a varsat lacrimi amare in bratele iubitei: „Eu n-am pe nimeni aici, iar tu vii si imi dai cu lopata in cap!” Valentin: „Iubita mea mi-a reprosat de ce spun niste lucrurile daca mie nu imi plac. Vrea sa faca din mine un om mai bun si sa nu fac ceea ce altii fac! M-am saturat de ura si de oameni care instiga doar pentru bani!”

Adriana: „Eu prefer un barbat sensibil, care sa planga, decat sa dea cu pumnul in perete la nervi!”

La ceas de seara, Lavinia si Eduard au celebrat cele sase luni de dragoste!

Catalin: „Tudor a avut reactii suspecte atunci cand Edi a reclamat dispartia sticlei!” Luiza: „Catalin il implica pe Tudor in controverse fara ca el sa fie vinovat!”

Asezat pe fotoliul moderatorului, Marius a intrat in pielea Mirelei!

Aseara, competitorii au lasat deoparte rivalitatile si au chefuit cum se cuvinte la petrecerea de 200 de zile de concurs.

Tatiana catre Nicoleta: „Emilia nu te nominalizeaza pentru ca ai un cuplu si se teme sa nu pice urat!”

Apropierile dintre Alexandra si Florin au prefatat o iubire ce nu s-a mai concretizat. Insa, cei doi raman in continuare extrem de apropiati. Florin: „O critic pe Alexandra cu bunatate, nu as glumi niciodata pe seama ei!”

Natasa: „Marius mi-a marturisit ca ar putea fi tatic! Prin anumite afirmatii ale sale mi-a lasat impresia unui barbat agresiv!”

Florin: „Natasa trebuia sa pastreze orice secret impartasit de Marius, dar nu mai stie de ce sa se lege! Se afla pe locul 16 din 14!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: