Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie 2013In emisiunea de azi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce cadouri au mai primit concurentii din partea sustinatorilor? Ce dezbateri au mai avut loc dupa petrecerea Dianei, despre atitudinea pe care au avut-o Andrei si Sorin? Ce discutii a starnit atitudinea lui Robert? Ce decizie a luat Diana in privinta cuplului pe care il forma cu Robert? In emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de la 14:00, aflam ce parere are Alin despre Corina? Cum a reactionat Cristina afland ca Gabi a primit un biletel din partea Corinei? Ce intentii are Edit in privinta lui George?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Concurentii si-au spus parerea despre relatia dintre Sorin si Claudia si faptul ca Andrei a sarutat-o pe aceasta. Andrei: „Daca iubita mea ar fi facut ce a facut Claudia, ma desparteam de ea.” Aceasta este convinsa ca a fost un plan facut de cei doi. Fetele au fost indignate de comportamentul pe care l-a avut Andrei si Sorin. Iata un mic rezumat aici: S-au aratat imagini cu reactiile baietilor in urma incidentului provocat de Robert. Si fetele au fost neplacut surprinse de atitudinea pe care a avut Robert.

Mic rezumat ora 14:00:

Gabi i-a pregatit Cristinei o surpriza, daruindu-i un iepuras si doreste ca aceasta sa-l ierte pentru gesturile necontrolate pe care le-a facut. Diana a marturisit ca nu mai are sentimente de iubire pentru fostul ei iubit, dar isi doreste ceva mai bun, si pana acum, Robert nu a demonstrat asta.
S-au anuntat fetele protejate aseara: Locul 1: Constantina 35,9%, Locul 2: Ioana 12,9%, Locul 3: Oana si Denisa cu cate 10.6%, Locul 4: Corina 10,1%.

Dupa ce au aflat despre biletelul trimis de Corina lui Gabi, atat fetele cat si baietii au dezbatut acest subiect, facand diferite presupuneri. Corina a spus ca, desi tine la Traian, se teme sa inceapa o noua relatie cu acesta. Iuliana a fost de parere ca Laurentiu si iubita lui au influentat-o in transmiterea unor mesaje de la Gabi. Traian si Corina au primit cadou un album foto din partea admiratorilor insotit de un mesaj prin care i-au incurajat sa ramana impreuna.

Cristina luase hotararea de a se desparti de Gabi inainte ca acesta sa trimita acele biletele.

Intr-o discutie purtata cu George, Edit a spus ca vrea sa-si dozeze sentimentele, sa nu se grabeasca. Virginia a simtit-o pe Claudia nesincera in ceea ce il priveste pe Sorin. In schimb, el a spus ca a inteles-o ca tine la el, dar este mai distanta si nu arata asa de mult.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: