Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2014Astazi, o noua concurenta va pasi pragul Casei! Cum s-a acomodat Laura cu atmosfera din concurs? Care din noile fete va pasi pragul casei azi? Descoperiti despre cine este vorba, dar si ce presupuneri au facut concurentii in asteptarea noilor competitoare, astazi, de la ora 12:00! Aflati care a fost motivul supararii dintre Raymond si Constantina, dar si ce alte scandaluri s-au mai iscat in casa, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Alin i-a reprosat mamei sale ca a intrebat-o pe Laura daca il place pe el. Aurelian a sfatuit-o pe Gina sa aiba mai mult curaj si incredere in ea. Mamele au discutat despre cele doua fete fara cuplu si bunica a spus ca Oana i-a marturisit din prima zi ca nu se potriveste cu Bogdan. Saptamana trecuta, intre cele doua fete s-a iscat un mic conflict de la o neintelegere. Oanei i s-a parut ca Gina i-a oferit sustinere Cristinei intr-un moment dificil, cand ar fi dorit sa fie aproape de ea. In timpul pedepsei, Andrei a imitat gestul bunicii de a taia apa cu cutitul, in timp ce rostea numele persoanele dragi acesteia.
Tot acesta a spus de Oana ca isi urmareste doar interesul si nu a avut niciodata prieteni adevarati.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

54 Comentarii

 1. Maryland, ai omis să ne spui, tu la ce categorie te încadrezi??? Iertată-mi fie curiozitatea.

 2. andrei, laur si traian dau dovada de lipsa de caracter la adresa oanei. sunt lipsite de caracter si de cea mai joasa speta. nu se vorbeste in halu ala cu nici o femeie. sustin constantina, raymond si gina si viorel

 3. buna ziua,vai ce harababura ii in emisiune.

  domna mirela de ce le permiteti atitea la andrei ,laur si traian
  traian are un ris ffforte inervant.
  nu te mai poti uita cu placere la emisiunea asta,ca altadat.
  nici intro emisiune nam vazut asa concurenti.
  sustin raimon si tina

 4. Fratilor cine se cred astia 2 andrei si traian??asta e comportament? Nu are pic de respect!! Rusine sa va fie!!! Nu va credeti mari si tari ca nu sunteti decat niste tarani!!! Imi este scarba de voi doi!! Sunteti 2cocalari!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *