Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2017Destainuri amare si rasete cu greu stapanite au mers umar la umar in ziua cu numarul 174 a sezonului 6 MPFM! Cum se pregatesc fetele si baietii pentru venirea primaverii? Cum se iubesc Mihaela si Mihai cu putine zile inainte de nunta? Gata cu prietenia? Strategiile au intrat in actiune! Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Adriana: „Imi place de Laurentiu, dar el este mai tanar, nu este suficient de matur!” Mama lui Laurentiu catre Adriana: „Eu zic sa incerci sa te controlezi! Tu nu esti potrivita pentru fiul meu!”

Edith catre Geo: „Nu ti-ai gasit persoana potrivita cu care sa glumesti, ai glume proaste!” Ali: „Eu nu mi-am permis glume cu Edith, doar dupa ce am format un cuplu!”

Petru: „Edith ii lasa lui Geo o portita deschisa, dar ea nu-l vea! Daca nu era Edith, relatia dintre Georgiana si Ali mergea!”

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

37 Comentarii

 1. Poate nu stii Nico , Paulet are o familie frumoasa , o fetita , un sot …. Cum poti sa pui semnul egal intre Paula , o actrita bine cunoscuta pana a veni la acest show si Petru , un neica nimeni cu 4 clase primare , un fost drogat , a carui viata nici acum nu-i prea cunoscuta . Oare ce munci o fi facut Petru in Austria , cu 4 clase ale lui ??? Zic si eu ca si altii , ai vrea tu sa fii Paula Chirilo , dar tu esti un „nimeni” cu nume fictiv ….

 2. Bravo Petru.

 3. Eliminați pe Petru, acest …baiat are ceva cu capul, este un frustrat care doar jignește.

 4. A plecat Ali, care chiar merita sa ramana acolo in competitie pana la final.
  Insa a ramas cel mai mizerabil caracter uman pe care l-a avut MPFM6 -Radu B.
  Pacat.

 5. Bravo Petru ! Ma bucur ca nu ai iesit sa se bucure ofticatii,si mai ales tatuata de Constantina,o neserioasa care vrea respect,dar danseaza ca la discoteca mai rau ca una de 19 ani,o mama hm..care se vrea respectata ! De ce oare so fi despartit analfabetul de sot de ea ? Cred ca de capra ce era !

 6. Stimată ! D-nă Constantina / Stimați Concurenți
  = > NU vă mai faceți probleme în privința lui Petru Butnaru, feriți-vă de „el”.
  – deoarece ! este O persoană REA, Foarte Periculoasă
  ( a consumat și comercializat DROGURI, în Austria a închis )
  – deci ! aveți grijă referitor la el,
  plus ca are și un ” deficit mintal ” / un ” deficit intelectual moderat ” ( IQ 20-50 )
  ( Retard Mental = este Coeficient intelectual semnificativ sub medie ( IQ <70 ) cu asocierea a două sau mai multe din următoarele limitări : – integrare în comunitate, autoîngrijire, comunicare, activitate la domiciliu, abilități sociale, siguranță, sănătate, funcția de școlarizare, timp liber și muncă.
  Clasificarea retardului mental ( deficitul mental ) se poate realiza pe baza IQ ( coeficientul intelectual ), ca atare : – deficit intelectual ușor (IQ 50-70)
  – deficit intelectual moderat (IQ 20-50)
  și – deficit intelectual sever (IQ < 20). )
  Persoanele cu retard mental ușor ( Petru Butnaru ) pot duce o viață apropiată de normal – după acordarea unui ajutor special, în special cel educațional. ( emisiunea )
  Așa că ! dragii mei – ATENȚIE ! MARE

 7. Bine c-o vedeti pe Constantina dansand, dar nu-l auziti pe Petru aberand!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *