Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2013Astazi, de la ora 11:10, aflati ce surpriza le-au pregatit Lorena si Cristina soacrelor si care au fost reactiile acestora, ce planuri si-au facut concurentii legate de competitie si de casatorie, dar si ce i-au reprosat Lorena si doamna Cristina lui George! Incepand cu ora 14:00, aflati ce conflict a izbucnit intre Cornelia si Cristina, ce si-au reprosat Lorena si George, care sunt intentiile Florentinei in privinta lui Robert (sustinatorul ei), care au fost reactiile Elenei si ale lui Razvan in urma afirmatiilor facute de Florentina la Gala, dar si cum a decurs vizita sustinatorilor in casa concurentilor!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2013, de la ora 11:10 si ora 14:00: Astazi a fost randul lui Alin sa adreseze intrebari celor din casa. A fost curios sa afle cat de mult o iubeste George pe iubita sa, iar acesta a raspuns ca la fel de mult ca si pe mama sa. Cristina si Lorena au pregatit un tort pentru mame in semn de recunostinta si iubire. Cornelia l-a intrebat pe iubitul ei daca ar fi deacord sa lucreze doar el, iar sotia lui sa fie intretinuta. De la Stefana a vrut sa afle daca ar fi deranjata in situatia in care nora sa nu ar dori sa ii ofere nepoti. Elena a adresat prima intrebare fiului sau: „Mai esti la fel de incantat asa cum erai cand am plecat de acasa, pentru faptul ca te-am insotit in aceasta competitie?

Dragos a sustinut ca l-a schimbat foarte mult participarea la acest concurs. Aici a trecut peste cateva lucruri in ceea ce priveste relatia de cuplu, ceea ce n-ar fi facut niciodata afara. Cornelia i-a reprosat Cristinei ca a fost la un pas de a-i strica surpriza pregatita pentru iubitul ei. Astazi, si Dragos i-a facut o surpriza iubitei sale Sheila. I-a oferit un buchet de flori si o scrisoare emotionanta prin care o facea sa inteleaga ca se gandeste doar la ea.

Florentina si Razvan s-au acuzat reciproc pentru ca au lasat loc de interpretari in privinta relatiei dintre ei. Florentina i-a catalogat pe Elena si fiul acesteia, ca fiind frustrati, deoarece aceasta a afirmat ca ea nu are ganduri serioase, desi asa lasa de inteles, in privinta lui Robert, admiratorul ei.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

113 Comentarii

  1. Dragi fani, votatio pe fraera aia d florentina sa iasa afarapt ca nu as are rostu an competitie si lasati cuplurile sa se lupte asa ar fi frumos din partea voastra daca aveti capul pe umeri..

  2. RUSINE GEORGE TOT CEIA CE SE SPUNE SI SE VEDE DUPA ALTITUDINEA TA SUNT MAI MULT CA SIGUR ADEVARATE VREI BANI?AI INTRAT DE MINA CU O PERSOANA CE SPUNEAI CA A FOST IUBITA TA SACUL TAU DE BOX MAI RIZI SI IN COLTU GURI RUSINE SA-TI FIIE

  3. RUSINE VOUA CEI CARE VORBITI URIT DESPRE ALTI TOTI SUNT IN CONCURS PT BANI SI CARE E TREABA VOASTRA VIATA LORENEI SI A LU GEORGE E UN SOU MATRIMONIAL NU MAI CRITICATI CONCURENTI TOATA STIMA SI RESPECTUL PT EI MULTI DINTRE NOI NU PUTEAM REZISTA NICI O SAPTAMINA NU MAI JICNITI ATITA RAUTATE E IN CASA SI NOI II JUDECAM NOI NU AM SUPORTA DACA AM FI SINCERII MULT NOROC TUTUROR (JUCATI CORECT)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *