Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2015Ieri, Cristian si Elly au mers intr-o aventura de neuitat; o cina romantica pe meleaguri straine! Ce s-a intamplat acolo? De la ora 11:15 si 14:00 urmariti subiecte incendiare! Un cuplu este pe cale de a se desparti! Ce conflict au avut Danut si Nicolae? Despartire sub semnul intrebarii! Reactiile te vor lasa fara cuvinte! Ce s-a intamplat? Ceva se intampla intre ei! Un nou secret este pe cale sa rabufneasca! Miroase a prietenie vestejita!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Carmen si Danut sunt intr-o vesnica contradictie! Cei doi indragostiti si-au facut planuri de viitor, dar odata ce nunta se apropie devin mai irascibili. Desi anuntau cu surle si trambite dorinta lor de a se casatori in Marea Finala MPFM 4 din 29 august, acum dau inapoi!

Nicolae si Danut au avut conflicte mai vechi, dar se pare ca polemicile au revenit in viata lor.

Mama lui Radu a intervenit in relatia Andradei cu Cristi! Cuvinte dure au fost spuse in emisiunea de ieri. Radu fostul concurent MPFM4 a intervenit telefonic: „Andrada a ajuns la vorbele mele!”

Cristian a fost nerabdator sa afle ce s-a intamplat la cumparaturi. Cu sufletul la gura a asteptat vesti. La intoarcere, iubita lui a ezitat sa ii povesteasca ce a discutat cu mama sa. A facut mama lui Elly afirmatii ce pot zdruncina din temelii relatia dintre fiica ei si Cristian?

Elly si Cristian au avut divergente. Cei doi iubiti s-au asaltat de reprosuri. Supararea ce plana asupra lor s-a vrut lamurita.

Dupa conflicte grotesti, mama Catalinei a luat atitudine si a pus piciorul in prag.

Florile sustinatorilor pun in pericol cea mai puternica prietenie!

Noaptea nuntii este un prilej de bucurie pentru indragostiti, dar mai exista si exceptii.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: