Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2015Rivalitatea atinge cote maxime. Ce se va intampla cu Nicolae? De la ora 12:00 si 14:00 va asteptam cu subiecte incendiare! Ce se va intampla cu Nicolae? Care au fost reactiile dupa prima proba individuala si ce tactici au concurentii pentru castigarea masinii? Ce se intampla intre Danut si Radu, aflati astazi! Ce a avut de spus matusa lui Nicu, dar si ce discutii au fost in urma primei probe individuale din cursa spre castigarea masinii!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Maria: „Pe fiul meu l-a deranjat mult materialele de ieri. El a venit aici sa isi intemeieze o familie. Daca nu este apreciat de persoana de langa el, devine vulnerabil. Ma simt vinovata ca n-am reusit sa-l scot pe Nicolae din starea lui!”

Cursa spre castigarea masinii a devenit din ce in ce mai apriga. Lupta individuala le da batai de cap competitorilor.

Tacticile sunt bine puse la punct in cursa spre castigarea masinii. Desi convietuiesc in aceeasi casa, Radu si Danut MPFM4 se evita cat pot de mult. Rivalitatea dintre ei a atins cote maxime.

Trecutul Catalinei o urmareste si ii provoaca neplaceri in prezent. Elly: „Catalina a gresit, trebuia sa-i recunoasca lui Nicu totul de la bun inceput!”

Veronica – matusa lui Nicoale: „Am ramas uimiti de gestul facut de nepotul meu. Nu a existat comunicare intre ei. Catalina trebuia sa fie sincera de la inceput, sa spuna tot. El o iubeste, se vede acest lucru. Amandoi au gresit.”

Mama Catalinei: „Cand am spus ca imi doresc ca fata mea sa continue competitia, mi s-a taiat telefonul. Daca Nicolae nu va mai vrea sa intre in casa, fiica mea nu ar mai avea de ce sa ramana! In vreau pe Nicu langa fata mea, dar trebuie sa-si schimbe comportamentul! Cand am iesit afara am luat legatura cu fratele lui Nicolae si ne-am inteles foarte frumos. L-am rugat sa sune de atunci dar nu stiu de ce nu a putut.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: