Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2016Liliana se transforma! Ieri a fost o zi speciala pentru indragostiti, dar nefasta pentru cuplul Loredana si Ionut MPFM5. Concurentul a fost pedepsit si nevoit sa mearga in casa baietilor. Ce declaratii de dragoste se mai fac auzite? Ce daruri si epistole incarcate cu sfaturi au mai primit concurentii? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00. De ce nu pot cuplurile sa manance impreuna la aceeasi masa? Ce s-a intamplat in noaptea de Sanziene? Stim ce isi doresc fetele sa viseze, dar totusi ce au visat?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Petrecerea in pijamale a lasat in urma numeroase nemultumiri. Constantin: „La meciul cu Elvetia a fost o plasa de bere. Doar Catalin a baut, seara cand am vrut sa iau cu Ionut nu mai erau.” Catalin: „Ceea ce face Constantin acum este o mizerie. El se crede baiat destept iar pe noi ne ia de prosti. El vrea sa ia si sa aiba in fiecare zi. Are un comportament alunecos cand vine vorba de „lucruri la comun”. Nu am venit aici sa educ pe nimeni, nu o sa educ pe unul care 30 de ani a fost intr-un fel!”

Pe masura ce sezonul 5 se apropie de final, prieteniile din concurs se destrama, se formeaza noi aliante, iar controversele sunt prezente la fiecare pas.

Loredana a avut un vis! Care este smnificatia? Se va transforma visul ei in cel mai urat cosmar? Loredana: „Am visat ca faceam dragoste!”

In aceasta fetele vor merge la spa.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: